Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гранит Джака се извини на феновете на Арсенал заради обидите

Капитанът Джака (в средата) се извини в Инстаграм.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Капитанът на Арсенал Гранит Джака се извини на привържениците на отбора за реакцията си спрямо тях след равенството у дома с Кристъл Палас (2:2) в неделя.

Швейцарският национал бе освиркан от част от трибуните при смяната си през второто полувреме, а на път към тунела отправи и обидни реплики към привържениците. Той използва профила на клуба в Инстаграм, за да обясни ситуацията.

„Това, което стана покрай моята смяна ме засегна дълбоко. Обичам този клуб и винаги съм давал 100% от себе си на и извън терена. Не бях разбран от феновете, продължаваха обидните коментари към мен на мачовете и в социалните мрежи през последните седмици и месеци. Хората казваха неща като: „Ще ти счупим краката", „Ще убием съпругата ти", „Дано дъщеря ти да се разболее от рак". Всичко това много ме разстрои и при смяната ми емоциите в мен ескалираха. Оставих се на гнева си и реагирах по неуважителен начин към привърженици на клуба. Не такива бяха намеренията ми и съжалявам, ако хората са си помислили така. Надявам се да се върнем към взаимното уважение и да се движим напред заедно", написа Джака. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна