Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Венци Стефанов няма да влезе в новия Изпълком на БФС

Венцеслав Стефанов
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, обяви на пресконференция, че няма намерение да влиза в новия Изпълком на БФС.

"Аз вече съм много стар човек. Мога да помагам и отвън, но на този, който иска да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се помага. Новото ръководство трябва да работи с държавата. Ще помагам на Славия, докато мога", отговори Стефанов на въпрос дали има желание да е част и от новия Изпълком на съюза.

Той заяви още, че футболистите от националния отбор на България не харесват огтоворника си Йордан Лечков. Основната причина капитанът Ивелин Попов да напусне тима била именно Лечков. 

"Смятам, че Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е недолюбван от футболистите на националния отбор. Това е публична тайна. В момента БФС се ръководи от Михаил Касабов. Той не е човек, който взима крайни решения", заяви Стефанов. 

"Имам кандидат за президент на БФС. Имам кандидат, който да бъде и изпълнителне директор. Ако сега ги кажа, до юни месец ще им разгоните фамилията", завърши президентът на Славия.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна