Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив (София) започна подготовка с 23-ма футболисти

Локомотив (Сф) започна с водосвет подготовката си.
Снимка: Светослав Табаков

Втородивизионният Локомотив (София) стартира днес лятна подготовка под ръководството на новия си старши треньор Иван Колев.
Единственото сигурно ново попълнение в групата от 23 футболисти е Павел Петков.

Юношата на клуба Даниел Василев пък ще мине пробен период.

Локомотивци планират 6 контролни срещи, първата от които ще бъде на 27 юни от 18.30 ч. в Пазарджик срещу местния Хебър. Следват проверки срещу Спортист (Своге) на 1 юли в столицата, на 8 юли срещу Септември най-вероятно на базата в Драгалевци, на 11 юли срещу Миньор (Перник) в Ковачевци, на 18 юли срещу Берое и на 25 юли срещу Кариана, ако първенството на Втора лига бъде подновено на 1 август.

Отборът не планира лагер извън столицата. 

"Близо 3-месечна пауза се отразява лоша и на футболистите, и на привържениците. Надявам се момчетата да са заредени положително и да дадат най-доброто от себе си и да направим добра подготовка. Направих всичко възможно да оставя футболистите от миналия сезон. Вярвам им, показаха добри игри. Имаме едно ново попълнение засега - Павел Петков, както и Дани Василев - наш юноша, който е на проби. Може би ще се подсилим с още един-двама, когато отвори трансферния период, но не на всяка цена. Ще вземем играчи, само ако с тях можем да наградим и да вдигнем качеството на отбора", коментира собственикът Иван Василев преди първото занимание на стадион "Локомотив".

Чуйте още от Иван Василев:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна