Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Bwin е сред най-добрите сайтове за залози на снукър

Снимка: Интернет

В последните години спортът снукър стана доста популярен в България. Причината за това е редовното телевизионно излъчване на големите турнири в родния ефир, както и наличието на снукъра за залагане в спортните букмейкъри. Един от най-големите сайтове за онлайн залози в света – Bwin, предлага залози на снукър сред своите предложения в спортния раздел. В изчерпателното ревю за Bwin на тази връзка efirbet.com/bwin/ вие може да се информирате със спортния раздел на австрийския букмейкър, който включва и снукър.

Какво представлява играта снукър?

За мнозина снукърът може да бъде сложна игра. Тя е доста по-продължителна от билярда, като един фрейм може да продължи дори над час. Тук е моментът да кажем, че фрейм е една малка част от играта - например като сет в тениса или гейм във волейбола. В снукъра един срещу друг на масата са двама играчи, като на масата има 22 топки - 15 червени, жълта, зелена, кафява, синя, розова, черна и бяла. Бялата топка е биячът, с която трябва да се вкарат останалите в шестте джоба на масата. Целта на играчите е първо да разчистят червените топки от масата (носят по 1 точка) и след това да продължат с вкарването на цветни топки. Важен факт е, че при вкарването на червена топка следва задължителна комбинация с топка от друг цвят, която след това се връща на масата, но ви носи точки. След разчистването на всички 15 червени топки, трябва да бъдат вкарани и останалите цветни топки, като се започва от тази с най-малка стойност - жълтата (2 т.) и се завършва с черната (7 т.). В един фрейм играчът може да постигне най-много 147 точки, вкарвайки всички топки на масата и комбинирайки всяка червена с черна топка.

Всички букмейкъри имат снукър залози за най-големите турнири на този спорт

Много залагащи в България може да се чудят какво е снукър, когато видят този спорт в предложенията за залагане в букмейкърите. Истината е, че все пак има залагащи на спорт, които не са чували за тази дисциплина. Ако сте фен на футбола и тениса, то може и да не знаете какво е снукър. Но няма да направите грешка, ако гледате този спорт и научите повече за него. В последно време, особено с навлизането на китайския пазар, турнирите по снукър се увеличиха много и следователно възможността за залагане, като основните остават състезанията Световно първенство, Шампионат на Обединеното кралство и Мастърс турнирите. В Bwin винаги може да правите залози на мачовете от тези надпревари. Дори преди началото на турнирите вие имате пазар за краен победител – тук може да подкрепите на доста висок коефициент играча, който смятате, че ще спечели надпреварата.

Класическият залог за всеки снукър мач е за краен победител. В спортния раздел на Bwin има и още много пазари за залагане на снукър срещи - победител във всеки фрейм в раздела за залози на живо, общо под/над за брой фреймове, хендикап в полза на един от играчите, дали ще има максимум от 147 в мача, залог за победител в сесията и др.

Освен залози на снукър, австрийският букмейкър Bwin предлага на играчите възможност да правят прогнози с реални пари и на други по-нестандартни спортни дисциплини като биатлон, пул-билярд, шахмат и т.н.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна