Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Защо майките предпочитат бебешките космонавти?

Снимка: CRAZY KIDS

Зимните бебета изискват малко по-специални грижи, защото често в опита си да не ги простудят, майките правят някои известни грешки. Така например, те могат да ги претоплят у дома, където на практика помещенията са добре отоплени или обратното – да не ги облекат  с подходящи зимни дрехи. Обикновено съвременните бебешки колички разполагат със специални аксесоари – покривало, чувал или някакъв вид одеяло, но те не винаги са достатъчни, за да предпазят мъничето от суровите климатични условия. Причината е, че бебетата шават, а и през тези аксесоари към количката все пак навлиза някакъв въздух – студен и дразнещ деликатната кожа, но и създаващ риск от настинка.

Специалистите са на мнение, че е много по-удачно родителите да заложат на надеждно връхно облекло, което достатъчно добре да обгръща и стопля детето. По този начин каквито и движения да прави, ще му се осигури достатъчно топлина. И тъй като съвременните майки са изключително стриктни в спазването на съветите и препоръките на експертите, за  връхна дреха за своите зимни бебета те избират бебешки космонавти. Те идеално спазват изискването за обгръщането на цялото тяло на детето и едновременно с това топлят перфектно през студения сезон. Какви са другите предимства обаче на бебешките космонавти, ще разберете в редовете по-долу:

  • Един бебешки космонавт от Crazy Kids всъщност е доста изгодна покупка, която може да ви рационализира бюджета за детски дрехи. С бебешкия космонавт си спестявате покупката на две, вместо  на една дреха. На практика, ако решите да не вземате бебешки космонавт, ще трябва да се примирате и освен яке, да купувате и дебел панталон за зимата.
  • Бебешките космонавти са изключително практична зимна дреха. Каквото и да се случи по време на следобедната разходка с детето, включително и ако реши да си играе в калта или просто не улучи снега, а се пльосне в някоя локва – няма проблем! След изпиране, бебешкият космонавт е готов за носене почти мигновено. Причината е, че повечето модели се произвеждат от бързосъхнеща материя.
  • Не само бързосъхнеща, но и перфектно предпазваща е класическата материя от която се произвеждат съвременните бебешки космонавти. Тя не пропуска нито вода – дъжд, сняг и дори разливане на вода по време на разходката навън, нито вятър. А вятърът, понякога е по-опасен за здравето на бебетата и от минусовите температури.
  • Бебешките космонавти намаляват времето за обличане. Хайде признайте си, понякога ви иде просто да се откажете, когато бебето не позволява и не позволява да го облечете. Е, подобни проблеми няма да имате с бебешките космонавти. Те се обличат и събличат много лесно, което означава доста спестени нерви за мама и татко.
  • Бебешките космонавти от колекцията на Mayoral са с нежни принтове и комфортно закопчаване. Всеки модел разполага с качулка с мек каракул и е снабден с топли ръкавички.

Зимата идва!

Не забравяйте да купите поне един бебешки космонавт за есенното или зимното си бебче.

Разгледай най-добрата световна селекция марки и модели в детската мода на едно място! Само в онлайн магазин Crazy kids!

CRAZY KIDS. FASHION KIDS.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна