Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиана Раева: Предстои ни грандиозно събитие

Илиана Раева обеща незабравим спектакъл.
Снимка: БГНЕС

"Предстои ни наистина едно грандиозно събитие. Това, което правим, ще остави един невероятен спомен във всички наши любители, които ще успеят да си купят билети за спектакъла. Тези момичета заслужават да излязат през парадната врата на художествената гимнастика. Ще бъде нещо изключително като събитие, очакват ви много големи изненади в "Арена Армеец". Всеки ден има репетиции до късно през нощта, очаква ви много вълнуващо събитие. Вярвам, че трибуните ще бъдат препълнени. Тази година беше най-специалната, успешна година в историята на българската художествена гимнастика", заяви Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика по време на  пресконференция по повод бенефиса спектакъл "Сън" на златния ни ансамбъл от олимпийските игри в Токио. 

Весела Димитрова - старши -треньор на златния ни ансамбъл от Токио сподели:
"Спомням си преди 5 години как Илиана обеща на сегашните олимпийски шампионки, че ако завоюват първо място на олимпиадата, ще им направи страхотен спектакъл, бенефис. Със сигурност емоциите ще са огромни".
"Моята кариера приключи не точно както го очаквах, затова съм благодарна, че ще съм част от това нещо, което ще се случи. Оценяваме това уважение. Нека си подарим това уникално изживяваме. Ще наблюдавате нещо много зрелищно", каза Невяна Владинова, която доскоро бе сред звездите в индивидуалното представяне в този спорт.

Невяна Владинова (вляво) и Ерика Зафирова.


"Нашият отбор има една последна мечта - да се напълни зала "Арена Армеец" и да приключим спортната си кариера пред пълна зала", сподели Ерика Зафирова, част от златния ни тим.

Бенефисът на олимпийските ни шампионки -  "Сън" ще се проведе на 16 декември в "Арена Армеец" от 19.30 часа. Организаторите напомнят, че в злата ще се зпазват всички противопидемини мерки - влизане със зелен сертификат, открицателен PCR или антигенен тест.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна