Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Стартира записването за А1 Бизнес академия в УНСС

2
Снимка: А1 България

Талантливи студенти от различни специалности на Университета за национално и световно стопанство (УНСС) ще имат възможност да преминат през редица специализирани практически обучения с лектори от А1. Програмата А1 Бизнес академия е част от дългосрочното партньорство между А1 и УНСС.

За да кандидатстват за А1 Бизнес академия, възпитаниците на УНСС трябва да са между 2 и 4 курс или в магистърска програма и да попълнят кратка регистрационна форма. Крайният срок за кандидатстване е 13 февруари, а обученията ще започнат в началото на март.

„Създаването и изграждането на добре подготвени, знаещи и можещи професионалисти е обща цел за бизнеса и академичната общност и причината за съвместната програма, която стартираме днес с УНСС. За нас в А1 подкрепата за младите хора на старта на кариерния път е дългосрочна кауза и ще се радвам да продължим да развиваме тази инициатива и занапред,“ заяви Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1 България.

„Приоритет за нас е обучение, тясно обвързано с бизнеса. Чрез такива партньорства изграждаме мрежи за споделяне на опит, информация и мнения и имаме традиция в тази област. Правим всичко това, за да имат нашите студенти повече възможности за кариерно развитие“, коментира ректорът на Университета за национално и световно стопанство проф. д-р Димитър Димитров.

В рамките на програмата, експертите на А1 в сферата на маркетинг, финанси, управление на човешките ресурси, икономика и търговия ще преподават на студентите в четирите направления. Най-добре представилите се в А1 Бизнес академия ще получат покана да се включат в Лятната академия на А1, по време на която ще имат възможност да придобият реален опит в бизнес среда, под ръководството на ментор, като работят по приоритетни за компанията проекти.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна