Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Спортните обувки навлязоха в официалната мода

Снимка: unsplash.com

Все повече наблюдавме как модните тенденции значително се променят, като един от най-актуалните стилове е така познатия ни вече “кежуал” стил. В тази връзка господата все по-често налагат комбинацията от елегантна визия, съчетана с мъжки спортни обувки. Но за целта трябва да бъдат правилно комбинирани, за да се открои всеки мъж с увереност и характерност.

Въпреки, че основната идея е да предоставят удобство по време на спорт, днес те са важна част от ежедневната визия на мъжа. Не случайно все повече мъже инвестират в качествени мъжки спортни обувки.

Как да комбинирате мъжките спортни обувки?

Когато откриете вашия модел маратонки, то идва ред да помислите как да ги съчетаете, така че да бъдете актуални, но в същото време да успеете да ги комбинирате по правилния начин.

Класически спортни обувки

Класическите спортни маратонки са един от най-универсалните модели. Те могат перфектно да бъдат съчетани с деним, мъжки панталони Chinos, както и с къси шорти. Този стил, комбиниран със спортни маратонки, е подходящ за ежедневна визия.

Добавете малко лукс към вашата визия

Някои модели спортни обувки имат по-елегантен дизайн, като те са направени от велур или кожа. Тези спортни обувки създават смарт визия. Можете да ги съчетаете с втален модел панталон, Chinos панталон, деним, както и с ежедневни неструктурирани костюми. Допълнете ги с базови модели тениски и ризи.

Класически спортни сникърси

Класическите сникърси са тези, които направиха революция в света на спортните мъжки обувки. Можете да ги съчетаете с деним, по-свободни тениски с или без щампи, както и с ежедневни връхни дрехи. По този начин създавате един открояващ се стил.

Модерни спортни обувки

Това са класически спортни обувки на марки като Adidas, Nike и Puma, но с много по-модерен дизайн. Придържайте се към модели, които са с нисък профил. Панталони тип Chinos чудесно се комбинират със стила на обувките. Съчетайте с тениска или риза, които да падат свободно.

В интернет има много интересни идеи за това как да съчетаете спортни обувки с по-елегантни дрехи. Остава да откриете перфектните за вас и да създадете ваш собствен стил
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна