Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кои са най-слушаните подкасти на БНР за април

Автор:
Снимка: www.pexels.com

Българското национално радио продължава да обогатява своето аудио съдържание. Вижте кои са най-слушаните подкасти за месец април 2022 година.

БНР стартира нов здравен подкаст "В центъра на системата", в който дългогодишният здравен журналист Гергана Хрисчева търси отговор на въпросите на хората по различни казуси от здравната ни система. Защо е нужна информационна кампания кога трябва да се вика Спешна помощ и кога случаят наистина е спешен – чуйте мнението на експертите:

В центъра на системата - Защо трябва информационна кампания кога се вика Спешна помощ

Подкастът "Следващият ден" започна своя трети сезон. Първият епизод навлиза в дълбочините на дезинформацията. Как да разпознаете фалшивите новини и как троловете се опитват да контролират общественото съзнание и дебат – слушайте тук:

Следващият ден - Дезинформацията, троловете и войната

Платформата Tik Tok стана много популярна по време на пандемията и привлича все повече потребители. Как това се отразява на дигиталния маркетинг и на брандовете, които искат да рекламират продуктите си там – ще научите от специалиста по дигитален маркетинг и видеореклама Марин Агандеров, който гостува в "DGtech podcast":

DGtech podcast - Всичко, което трябва да знаете за TikTok (с Марин Агандеров)


Защо и как Министерството на финансите трябва да преструктурира дълговите емисии на вътрешния пазар – отговорите дава икономистът Васил Караиванов във финансовия подкаст "На всяка цена":

На всяка цена - Пазарът на ДЦК се нуждае от… иновативност

Как изкуственият интелект помага на хора с тежки увреждания на гръбначния мозък, които не са в състояние да движат крайниците си – ще научите в епизода на "Черната кутия":

Черната кутия - Амбициозен проект с българско участие помага на парализирани хора

"Вярата в теб самия, безусловният труд и оня горе да ти удари едно рамо е Светата троица, която сбъдва мечтите", казва д-р Елена Стефанова. Тя е гост в един от най-слушаните епизоди за април на подкаста за личностно и кариерно развитие "257 podcast":

257 podcast - Куражът е като надеждата - бялата лястовица, за която трябва винаги да се грижим


Епизодите от радио-портрети "Великите европейци" отново намериха място сред най-слушаните. Защо Никола Тесла спи по 2-3 часа на нощ и защо има фетиш към числото 3 – слушайте разказите на Пламен Асенов:

Великите европейци - Тесла - част 1

Великите европейци - Тесла - част 2

През април се навършиха 60 години от рождението на слънчевото момиче на българската поезия и проза Петя Дубарова. На нея е посветен последният епизод на подкаста "Големите":

Големите - Петя Дубарова - епизод 17

Една от най-добрите тенисистки Сесил Каратанчева гостува на подкаста "Начален удар". Чуйте какво мисли тя за казуса с Новак Джокович, за войната в Украйна и санкциите срещу руските спортисти:

Начален Удар - Сесил Каратанчева: Не съм казала край на тениса


Всички подкасти на БНР можете да слушате:

 binar.bg |  Spotify |  Soundcloud  |  Google Podcasts  |  Viber 



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени