Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хебър остана без звездата си

Брадли Гънтър напусна Хебър след 4 години в Пазарджик
Снимка: архив

Диагоналът Брадли Хънтър и волейболният Хебър Пазарджик се разделиха. Канадският реализатор напуска България и ще продължи кариерата си в чужбина.

Ръководството на шампиона Хебър благодари на състезателя за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, като му пожелава много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Хънтър пристигна в Хебър през 2018 година и се превърна в звезда на отбора. Той бе в основата на възходящата градиция на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.

Канадецът беше главен герой в абсолютно всички успехи, които Хебър постигна през последните четири години както на национално, така и на европейско ниво.

"След невероятния сезон и невероятните четири години в Пазарджик е време да си тръгна. Искам да благодаря на всички фенове в Пазарджик, на феновете от цялата страна, че ни подкрепяхте. Радостен съм, че този сезон успяхме да изиграем толкова страхотни мачове за вас. Пожелавам на клуба и на Пазарджик успех. Разбира се ще гледам. Благодаря ви много“, каза Гънтър и се сбогува с Хебър.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени