Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Спартак (Варна) обяви петима нови

Визитката на Божидар Васев.
Снимка: spartakvarna.bg

Новакът в елита Спартак (Варна) представи пет нови попълнения. Това са полузащитниците Ромеш Ивей, Божидар Васев и Руслан Черненко и защитниците Тихомир Димитров и Илкер Будинов, съобщиха от клуба.

Панамското крило Ромеш Ивей подписа тригодишен договор. За последно той игра в Етър, а преди това се подвизава в Алианса (Панама Сити) и Индепендиенте де ла Чорера.

29-годишният полузащитник Божидар Васев също парафира за три години със Спартак. За последно той носи екипа на Миньор (Перник), играл е още за Славия (София), Ботев (Пловдив), Апоел Ако, Дунав (Русе), Хебър (Пазарджик) и Царско село.

Третото ново попълнение в състава на ФК Спартак Варна Руслан Черненко парафира за две години . Украинският халф е играл за Арсенал (Киев), Десна (Чернихов) и Ахробизнес (Волочиск). 

22-годишният централен защитник Тихомир Димитров идва от дубъла на Лудогорец. Освен за дублиращия тим на Лудогорец, Тихомир Димитров е бил част и от академията на Левски София. Централният бранител е вторият футболист на Лудогорец, след Илкер Будинов, който идва при "соколите" като преотстъпен за една година.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна