Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Dell Technologies отличи А1 за високото качество на обслужване на ICT клиенти

А1 е със статут Platinum Solution Provider на DELL Technologies за втора поредна година

2
Снимка: А1 България

А1 получи признание от световната технологична компания DELL Technologies в категория „Excellence in Customer Experience“ по време на традиционното събитие за партньори, което се проведе в София. Отличието се присъжда за цялостното потребителско изживяване, което експертите на А1 предоставят на корпоративните клиенти при внедряване на високо технологични ICT решения, базирани на продукти на DELL. Това е втора поредна награда от този ранг, която DELL Technologies предоставя на А1, след като през 2021 година компанията беше отличена в категория Rising Star заради отличните постижения в ранен етап на партньорството.

По-рано тази година А1 беше отличена за втори път от Dell Technologies и като партньор със статут Platinum Solution Provider, което потвърждава експертизата и уменията на екипите на компанията и качеството на услугите, които предлага на бизнес клиентите. А1 спечели тези отличия благодарение на развитие на компетенции в три области от портфолиото на Dell Technologies и редица успешно реализирани проекти.Екипите на А1 „ICT проекти и решения“ в направление „Мрежа и услуги“ и „ИТ инфраструктура“ в направление „Информационни технологии и дигитална трансформация“ непрекъснато надграждат своите знания в сферата. Те преминаха успешно сертификационни изпити за Data Center Portfolio, Server+, Storage+, Hyper-Converged Infrastructure, Data Protection, End Point Security, Workstations, Displays и други. По този начин А1 осигурява качественото консултиране и предоставяне на високотехнологичните решения на Dell Technologies.

В сътрудничество между търговските екипи и техническите звена А1 реализира няколко стратегически и значими за обществото проекти, свързани с предоставянето на крайно-клиентски устройства за образование в онлайн среда, както и ИТ инфраструктура за хостване на сложни клиентски системи. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия