Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кои са най-слушаните подкасти на БНР за юни

Автор:
Снимка: pexels.com

Полезни подкасти по разнообразни и актуални теми, експертни анализи от утвърдени специалисти – Българското национално радио продължава да обогатява своето дигитално аудио съдържание. Вижте кои са най-слушаните епизоди от аудио поредиците на БНР за месец юни.

Най-слушан за отминалия месец отново е епизод на "DGtech podcast", който този път е с фокус върху дезинформацията. Има ли internet подходи за опровергаване на фалшиви новини, твърдения и като цяло на политическа пропаганда, които идват от Русия в посока България и Европа – слушайте в този епизод на подкаста за дигитален маркетинг и реклама:

DGtech podcast - Как се противодейства на фалшивите интернет новини (Геннадий Воробьов)

Не пропускайте и епизода с гост Виктор Динев, който подробно разказва за новостите в Instagram и дава полезни съвети как да постигнете по-голяма ангажираност на аудиторията:

DGtech podcast - Всичко, което трябва да знаете за Instagram през 2022 година (с Вик Динев)


Кои са новостите в лечението на диабет тип 1 и как НЗОК подпомага тези процеси? Има ли проблем с достъпа до инсулин и как се справят семействата с деца, болни от диабет? Водещият детски ендокринолог доц. Радка Савова дава отговори на тези въпроси в здравния подкаст "В центъра на системата":

В центъра на системата - Деца с добре контролиран диабет тип 1 да имат право на сензори по НЗОК

Слушайте и епизода, в който утвърдени специалисти дискутират кое налага личните лекари да предлагат на пациентите си да подписват договори за платени допълнителни услуги:

В центъра на системата - Дъщерята на онкоболен сигнализира за платени услуги към личния лекар

По време на война и вероятна нова COVID вълна, България се намира в поредната политическа криза. Каква е нейната цена? Ще започне ли рецесия и колко процента ще бъде инфлацията? Чуйте анализа на икономиста Стоян Панчев, който гостува във финансовия подкаст "На всяка цена":

На всяка цена - Цената на политическата криза


Приемането на еврото е другата гореща тема в момента. Как се отразява на обикновения човек преминаването от националната валута към евро? Темата е във фокуса на този епизод на "Следващият ден":

Следващият ден: Гърция – преминаването от драхмата към еврото


Не по-малко важна е темата за съхраняването на родния език. Защо е важно да го правим и какво е нивото на обичайната му делнична употреба – разказва актьорът Янко Лозанов в този епизод на "Неразказани истории", който се нареди сред най-слушаните за отминалия месец:

Неразказани истории - Янко Лозанов: Длъжни сме да се погрижим за езика си


Лято е. Градусите се вдигат, а с тях и цените. Сред най-слушаните епизоди за месец юни е и този от подкаста "Тя на трета степен", в който водещите дискутират какво предлагат заведенията у нас като преживяване и услуга:

Тя на трета степен - Как ни посрещат в заведенията


Ако искате да си припомните живота на император Карл V, то този епизод на "Великите европейци", е за вас:

Великите европейци - император Карл V

Не пропускайте и очерка за един от най-любопитните съвременни архитекти - Сантяго Калатрава:

Великите европейци - Сантяго Калатрава


Всички подкасти на БНР можете да слушате:

 binar.bg | Spotify | Soundcloud  | Google Podcasts  | Viber 



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени