Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Готови за почивка

2
Снимка: remixshop.com

Юни идва със сладкото лятно вдъхновение и разпалва страстта ни към модата. Мечти за поли, рокли, слънчеви очила, сандали и бански бързо започват да превземат мислите. Но реалността най-често е, че гардеробите ни далеч не са готови за почивка.

Безпорядъкът ни посреща всеки път, когато се опитваме да изберем облекло, а стиловете, които миналата година са ни изглеждали толкова привлекателни, сега ни се струват демоде. Но сблъсъкът с вечната класика в това да имаме пълен гардероб и да няма какво да облечем има своето решение. Можете да се освободите от модните артикули, които вече не ви носят радост, да разполагате с летни находки от най-новите тенденции и да спестите пари за желаната лятна почивка. Как? Лесно е с Remix.

Подобрете летния си стил, грижейки се за планетата и бюджета си

Remix е уникална модна дестинация, която ви позволява да купувате дрехи и аксесоари от топ марки и с топ отстъпки, а разчистването на гардероба ви никога не е било толкова лесно. Избирате вещите, които вече не носите и са в добро състояние, посещавате sell.remixshop.com, получавате оферта и поръчвате безплатен Remix Bag, в който да ги изпратите. След като дрехите ви бъдат одобрени, ще получите оферираната сума, без да се налага да чакате вещите да се продадат.

Хиляди топ марки и стилове за изключителна лятна визия

След като сте освободили място в гардероба си е време да намерите уникални модни находки за летния сезон.

Пътувайте със стил

Изборът на перфектното облекло за пътуване е лесен. Всичко, от което се нуждаете, е мека тениска, удобни панталони и маратонки. За да подобрите визията си, можете да добавите ефектни слънчеви очила и голяма чанта, за да се почувствате като истинска суперзвезда.

Оптимизирайте опаковането на багажа

Често опаковането на багаж е повод за стрес, но лесно можете да го превърнете в забавно преживяване като комбинирате отделните елементи един с друг. Избирайки еднакви или допълващи се цветове, създайте десетки тоалети от малко на брой артикули. И не забравяйте, че дрехите от естествени материи са най-добрият ви приятел по време на горещините.

Удобните обувки за щастливи крака

Много често сме склонни да се презапасяваме с обувки. Опитайте се да изберете обувки, които лесно се съчетават с повечето от избраните от вас дрехи, но и са удобни за дълги разходки. Нашият топ избор за сезона са сандалите с плоска подметка, които придават известна височина, но запазват удобството на краката ви. А белите маратонки винаги са отличен избор, без значение от дестинацията.

С Remix избирате да сте стилни и да спестите пари, като същевременно ставате част от кръговата мода. Можете да следвате модните тенденции всеки сезон и да освежавате гардероба си, като премахвате онези артикули, които вече не ви носят радост.

И, не на последно място, защитавате планетата и водите бъдещето на модата, следвайки мотото: Reuse Reduce Remix.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна