Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В епизода на 257 podcast:

Георги Малчев: Успехът зависи от ценностите

„Трябва да видиш успеха в очите на другите. В автобиграфиите сме космонавти, но когато видим в очите на хората, че сме направили нещо добро – това е истинският успех. Той зависи от ценностите. Моите ценности са да променям света по отношение на живота в домовете за възрастни хора. Правим го заедно с Ваня Ананиева чрез фондация „Предай нататък“. Да съм за пример означава и като давам обратно и споделям опита си, както със студентите ми, така и в общността на стартъпите, в бизнес средите“, казва Георги Малчев – експерт по дигитален маркетиг, ментор и мотиватор, когато пожелахте да чуете в 257 podcast. Той е ководещ на Катя Василева в новия епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие.
 



Задължително трябва да си уязвим, ако искаш да си лидер, да помагаш на хората, на общността, част от която си, смята Георги Малчев.

„Хората трябва да те възприeмат като човек като тях и в същото време като човек, който е успял да си намачка егото“, казва още той.

Двамата с Катя Василева говорят и за ролята на куража, решителността и увереността, провала.

„Провалът – о, това е нещо страхотно“ е философията на Георги Малчев.

Сигурно сте чували за модела KISS – запази (keep), подобри (improve), започни (start), спри (stop). И ще останете супер впечатлени, че може да се използва във всяка ситуация. Георги Малчев хвърля ръкавицата и към Катя Василева за собствения й анализ по модела KISS.

🎧 Всичко това е в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 "257 podcast“.

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма, а защо пък не и провалите, които успявате да превърнете в движеща сила споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в "257 podcastили дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на „257 podcast“ можете да откриете тук:





БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна