Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Предложения за мобилни аксесоари за Samsung под 50 лева

Снимка: unsplash.com

Харесва ни или не, смартфоните промениха начина, по който изследваме света. От електронни билети до GPS, да не говорим за всички важни актуализации в социалните медии, нашите телефони са наши постоянни спътници; дори когато сме извън обхват или в режим на полет, ние използваме устройствата си, за да правим снимки, да се упътим с помощта на offline навигация и да предоставим саундтрака на новото ни приключение.

Тъй като скоро надали ще напуснем дома си без тях, открихме шест аксесоара, които ще направят вашия Samsung още по-добър – всички за 50 лева или по-малко.

Задължително за всеки смартфон

На първо място ви препоръчваме да помислите за защитата на вашия смартфон. На пазара се предлага разнообразие от протектори и кейсове. Протекторите запазват целостта и доброто състояние на вашия дисплей, дори и при удар.

Кейсовете от своя страна предпазват телефона ви от драскотини, падане, удар. На всеки му се е случвало да изпусне телефона си и знае колко е неприятно чувството преди да знае какви точно са щетите. Ето защо ви препоръчваме да се въоръжите с поне няколко, подходящи за модела Samsung, който притежавате.

Калъфът за телефон освен полезен, може да бъде и красив. Изберете между класически силиконов в различни цветове, с брокат или без, които ще допълнят вашата визия. Погледнете на него като моден аксесоар!

Практични мобилни аксесоари

В морето от аксесоари за Samsung, изберете тези, които са ви необходими. Има някои, които определено биха подобрили вашето смартфон преживяване. А ето и нашите предложения:

1.   Bluetooth слушалките се превръщат в неизменна част от ежедневието ни. Удобни, леки и практични! Може да ги използвате, за да разговаряте, без ръцете ви да бъдат заети. Докато разхождате кучето си, спортувате или просто сте се излегнали на дивана, слушайки любимата аудио книга. Не забравяйте да закупите и силиконов калъф за слушалки, за да ги предпазите от надрасквания, когато са в чантата или в джоба ви.

2.   Външната батерия се превръща във фаворит на всеки потребител. Колкото и да са иновативни технологиите, животът на батерията не е вечен. А ако сте в движение сме убедени, че външната батерия ще ви бъде от полза.

3.   Следващото попълнение в списъка ни е зарядно за кола. Вярваме, че в колата на всеки шофьор трябва да има зарядно за смартфон. Както в жабката може да поместите и комплект кабели и адаптери. Никога не знаете дали на някой ваш спътник няма да му е необходимо да зареди телефона си.

Запечатайте незабравими спомени

Селфи стиковете може да изглеждат като тенденция, излязла от мода преди години, но те са по-полезни, отколкото си мислите.

Ако сте ентусиаст фотограф, трябва да помислите за инвестиране в селфи стик. Следните причини просто може да ви убедят да си купите такъв:

1.   Правенето на селфита с вашия телефон е сравнително лесно, но не и ако правите много снимки или държите телефона под странен ъгъл – ръката ви може да се умори.

2.   Със сигурност ви се е случвало да сте на екскурзия и да помолите непознат да ви снима? Това често е неудобна ситуация, ако сте по-стеснителни, а рискувате и да избягат с вашия телефон.

3.   Позволява да направите снимки на цялата компания. Колкото по-далеч е смартфонът, толкова повече хора ще може да побере кадърът.

4.   Когато попаднем на място с прекрасна гледка, задължително си правим селфи, нали? Обаче, държейки телефона с ръка заемаме по-голяма площ на снимката. Използвайки селфи стик, телефонът се намира на по-голямо разстояние от нас и позволява повече пространство за пейзажа.

Ако тези причини са ви достатъчни, изберете онлайн своя селфи стик, който ще ви помогне да запечатате всички незабравими спомени.

Смартфонът ви е неотлъчна част от ежедневието? Изберете най-подходящите за вас мобилни аксесоари, с които да стане още по-лесно и приятно! 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна