Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Том Круз рекламира с опасна каскада новото продължение на "Мисията невъзможна"

Том Круз
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Том Круз остави феновете си зашеметени, като изпълни поредната си смъртоносна каскада, за да промотира предстоящата част от хитовия си франчайз за шпионски трилъри - "Мисията невъзможна", предава БГНЕС.

Ново видео зад кулисите на актьора от "Топ Гън" завладя интернет. В клипа той дава възможност на феновете да се запознаят отблизо с привидно невъзможната каскада, в която стои на биплан, маневриращ във въздуха и спокойно моли кинозрителите да видят предстоящия филм.

Видеото с дръзката каскада първоначално е записано за зрителите на CinemaCon в Лас Вегас през април, съобщи "Geo News".

В кадрите Том Круз стои върху движещ се биплан, докато прелита над каньон в Южна Африка, без да има поставен предпазен колан. Той държисамолета с една ръка, докато спокойно се обръща към феновете си.

"Здравейте всички! Иска ми се да бях там с вас", започва Круз, докато се усмихва пред камерата по време на полета.

"Съжалявам за допълнителния шум. Както виждате, снимаме последната част на "Мисия: Невъзможна" в момента. И точно сега сме над прекрасния каньон на река Блайд в зашеметяващата Южна Африка. И правим този филм за големия екран, за публиката, която ще го види във вашите прекрасни кина".

"Мисията невъзможна: Част I на "Смъртна разплата" се очаква да излезе на екран през 2023 г. Освен Круз, в него участват Хейли Атуел, Ребека Фъргюсън и Хенри Черни и др. в ключови роли.

По публикацията работи: Георги Даскалов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна