Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Защо да пазаруваме от онлайн аптека

2
Снимка: unsplash.com

Пазаруването от онлайн аптеките е бързо и лесно, сигурно и удобно. И макар че това е достатъчен мотив, за да го предпочитате, има и други сериозни доводи в негова полза.

Какво печелите, като купувате фармацевтични продукти през Интернет?

Отговорът на този въпрос със сигурност ще ви накара да пробвате пазаруване на медикаменти през интернет, ако още не сте го направили. Като купувате фармацевтични продукти от мрежата, вие печелите:

●  време - не обикаляте из квартала, че и по-далече, поръчвате за минути от къщи, поръчката идва у дома ви;

●  безопасност - не рискувате да се разболеете, докато чакате на опашка;

●  удобство - разнообразният асортимент от лекарства без рецепта, санитарни стоки, хранителни добавки, билки и витамини, козметика и пр. улеснява избора, позволява ви да пазарувате всичко от едно място и да пестите от доставки;

●  сигурност - онлайн аптеките са сред най-строго регулираните електронни магазини, както по отношение на легитимността на самия сайт и квалификацията на екипа, така и по отношение на качеството и произхода на продуктите;

●  дискретност - когато пазарувате, особено медикаменти и козметика, вие разкривате чувствителна лична информация. Интернет покупката ви гарантира, че тайната ви ще остане запазена.

Защо да пазарувате от онлайн аптека Витания?

Аптека Витания е част от верига от 9 обекта. Почти две десетилетия те печелят доверието и лоялността на своите потребители. Имат десетгодишен опит в онлайн продажбата на лекарства и козметика. Дневно екипите обслужват повече от 3 000 клиенти.

Всеки медикамент на Vitania.bg има подробно описание на действието и състава си. Квалифицирани магистър фармацевти и помощник-фармацевти са готови да ви консултират във всеки момент. Промоциите и добре разработената бонусна система ви гарантират спестяване на сериозни средства, които можете да похарчите за друго.

Получавате поръчките си в срок, с право на преглед при доставката и връщане в срок от 14 дни. 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна