Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В този епизод на 257 podcast:

Да чакаме светът да се промени или да променим своя?

Да чакаме фактите да се променят или да действаме? Въпросът е направо като Шекспировия да бъдеш или да не бъдеш, особено, ако си се пуснал по инерцията и след всяко нещо, което те дразни и демотивира си казваш „Спокойно, нещата ще се наредят…“. А те не се нареждат.

Когато се появи някакво затруднение, много хора чакат фактите да се променят, за да реагират, вместо да се занимаят с тях, такива каквито са. А да чакаш нещата да станат по-приемливи си е чиста проба залъгване. Обратното на свръхангажираността, защото води до недостатъчна инициативност и почти никакво действие. Но също толкова силно, за да съсипе професионалното ни Моджо

🎧 Как да се справим с това, слушайте тук в епизода 

 

на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast с водещи Катя Василева и Кристина Крънчевачаст и от първата у нас книга за подкасти "Подкастите - гласът на Интернет".

Задавайте и пишете смело и вашите въпроси, предложения за теми, споделен личен опит и вдъхновяващи истории за лидерство, а защо не и за провала като стъпка към успеха на 257@bnr.bg. Разкажете ни ги и бъдете гост и ководещ в 257 podcast.

Всички епизоди можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна