Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
5 идеи за подарък за най-добра приятелка

Вашата най-добра приятелка е винаги до вас - дава ви съвети, когато имате най-голяма нужда от тях, празнува постиженията ви, изслушва ви, когато имате проблем и с нея сте създали едни от най-хубавите си спомени. Когато става въпрос за намирането на идеалния подарък, може да ви се стори невъзможно да откриете нещо, което е невероятно колкото нея. Ето няколко предложения, които със сигурност ще оставят вашата сестра по душа без думи!

Преса за коса

Едва ли има жена, която да не се зарадва на нова преса за коса. Заложете на качествено керамично покритие, няколко режима на действие и йонизираща система на работа, която прави косата копринено мека и улеснява разресването.

Комплект за лице Mario Badescu

Когато избирате подарък за приятелка, свързан с грижа за кожата, то заложете на такъв, подходящ за всеки тип. Световноизвестната марка Mario Badescu е сред най-харесваните последните години и има различни варианти от страхотни комплекти. Един от много предпочитаните включва най-продавания ензимен почистващ гел за измиване на лицето, освежаващият и успокояващ спрей за лице с алое и розова вода, награденият подсушаващ лосион за премахване на петна и несъвършенства и глинената маска Flower & Tonic, обогатена с екстракти от гардения и вечерна иглика, която възстановява баланса на епидермиса.

Guerlain Meteorites

Супер известните “метеорити” на Guerlain са сред най-впечатляващите идеи за подарък на най-добра приятелка, тъй като тя ще оцени красотата и функционалността им. Стилната опаковка е допълнителен бонус, който ще се превърне в страхотна декорация върху тоалетката. Можете лесно да я закупите от тук: https://makeup.bg/brand/25215/ .

Marc Jacobs Daisy

Никога не може да сбъркате с парфюм. Известният аромат на Marc Jacobs съдържа сочни плодови нотки на зрели ягоди и сочен грейпфрут. Нежният аромат на виолетка, подчертан в букета, силната, благородна гардения и сладкият жасмин съблазняват сетивата. Акордите на дървесина и сладка ванилия ще върнат стотици прекрасни спомени на своята притежателка. А, сигурни сме, заедно имате безброй такива.

Масажор за лице

Масажът се счита за най-ефективния и напълно естествен начин за поддържане на кожата, мускулите на лицето и тялото в отлично състояние. Само 10 минути на ден са достатъчни, за да видим положителни промени във външния вид на кожата. Масажорите от естествен камък станаха много популярни и то неслучайно. Ако търсите подарък за най-добра приятелка, то това е страхотен вариант.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия