Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Клоп: Да говориш на съдиите - все едно да говориш на микровълнова

Юрген Клоп се оплака от съдията Атуел.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп изрази сериозно недоволство от съдията Стюарт Атуел след загубата на неговия тим от Брентфорд с 1:3 в първия мач на "червените" за 2023 година. 

Мърсисайдци не се представиха на ниво при гостуването на "пчелите", особено в защита, но според Клоп третият гол на домакините е трябвало да бъде отменен за избутване на Мбемо срещу Конате.

"Третият гол трябваше да бъде отменен, елементарно е. Опитах се да говоря със съдиите, но това е все едно да говориш на микровълновата. Атуел реши, че не е фаул, а ВАР се крие зад фразата "не е очевидна грешка". Не мога да уважа този гол, той няма нищо общо с всичко друго, просто беше фаул", коментира след двубоя бесният Клоп, който имаше и други забележки към реферите. 

"Брентфорд диктува играта заради съдийството. Те се възползват от правилата и затова е много трудно при статични положения, бутат се, дърпат. Преди началото на сезона имахме среща и бе решено, че такива действия ще се свирят, но това не се случва", каза наставникът на Ливърпул.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна