Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Михайлов: Трябва да се реваншираме пред феновете

Николай Михайлов
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Левски трябва да се реваншират пред феновете си заради лошите резултати в последните няколко месеца, заяви вратарят на отбора Николай Михайлов в интервю за клубната телевизия. В момента "сините" са на подготовка в Дубай.

"Условията тук са добри и най-важните неща за един професионален спортист ги има - терените са супер, храната също и всички неща за възстановяване са налични", заяви Михайлов за Левски ТВ.

"В края на годината нещата не ни се получаваха по една или друга причина - къде заради малшанс, къде заради колебания. Изпуснахме прекалено много точки и отпаднахме за купата, така че можем да се борим само за квота за Европа. Смятам, че с качеството в състава ни, това е постижимо. Трябва да се реваншираме пред феновете, тъй като напоследък ги изтормозихме", призна вратарят.

Левски има две нови попълнения - защитникът Кристиан Димитров и бразилският нападател Рикардиньо, които вече тренират с новите си съотборници.

"С Кристиан сме играли заедно в националния отбор и смятам, че ще се адаптира бързо. Рикардиньо има доста сънародници, които ще му помогнат. Ние, по-опитните, също сме тук за това. Най-важното е всички да бъдем здрави", добави той.

Михайлов лекуваше контузия в седмиците преди зимната пауза, но вече е възстановен и тренира пълноценно.

"Вече съм добре. Годината не завърши по най-добрия начин, тъй като на една от последните тренировки усуках коляното. След това направих терапия, възстанових се напълно и се подготвих, за да стартирам наравно със съотборниците ми", каза още футболистът на Левски.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна