Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Сериалът на БНТ „Вина“ продължава с чаша „Керацуда“

Играта загрубява! На кого ли богомолката ще „изяде“ главата? – гледайте в третия епизод на 19 януари от 21:00 ч. по БНТ 1

Сериалът„Вина“, който потапя зрителите на обществената телевизия в света на винената индустрия, продължава с трети епизод под надслов „Керацуда“ на 19 януари, четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

Историята се заплита още повече, след като Филип взима решение да не продава винарната на Андрей Бончев, а търси нов купувач. Но Андрей Бойчев продължава да крои своите пъклени планове, за да фалира бизнеса на Филип. Междувременно дъщеря му Елина разбира, че баща ѝ иска да откупи винарната. Напрежението между Марта (съпругата на Филип) и Елина се разгорещява с думите: „Мисля, че е по-добре да си потърсиш работа на друго място“. Какво ще последва от това и на коя страна ще застане Елина – зрителите ще разберат в четвъртък, 19 януари ,от 21:00 ч. по БНТ 1.

Сериалът „Вина“, част от филмопроизводството на обществената телевизия,започна на 5 януари. Актьорите Елена Телбис, Владимир Зомбори, Кристина Верославова, Михаил Билалов, Параскева Джукелова, Герасим Георгиев – Геро и Силвия Лулчева заживяха в света на виното.Режисьор нa продукцията е Виктор Божинов, сценарият е на Ваня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова, по идея на Симон Еди Шварц. Режисьор по монтажа е Нина Алтърпърмакова, композитор Петър Дундаков, винен консултант Вили Гълъбова и оператори са Калоян Божинов и Георги Гвоздев.

Официален трейлър: https://shortly.bg/dHU6b

Официална страница: https://bnt.bg/vina

Официална фейсбук страница: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088719019689

БНТ е най-големият продуцент на телевизионно кино в България, а сериалът „Вина“ е част филмопроизводството на обществената телевизия.

Гледайте сериала Винавсеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.

Галерия