Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“257 podcast” на БНР отбелязва втората си година с нови ководещи – експерти в личностното и кариерно развитие

Автор:

257 podcast отбелязва втората си година в платформите на БНР като разширява обхвата на експертите, които ще влизат в ролята на ководещи по въпроси и теми за личностното и кариерно развитие.

Първият ководещ през 2023 е Доника Ризова - PR експерт и имидж консултант. Тя  и създателят на 257 podcastи един от гласовете на Радио София Катя Василева  разясняват как да използваме социалните медии като част от личния си бранд.

Новият епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР е посветен на това как да получим желаната позиция, каква стратегия да си изградим и как да водим преговори по време на интервю за работа. По тази тема като ководещ на Катя Василева се включва Наталия Цветанова, мениджър подбор на персонал в JobTiger. Гласът като начин на себеизразяване е темата на следващия епизод, който можете да чуете и в реално време, в ефира на Радио София, след новините в 15 часа на 25 януари, когато БНР празнува 88 години от своето създаване. Ководещ ще бъде Радомира Михова.

През януари 2021 г. 257 podcast стартира с идеята, че комбинацията между радио и подкаст е изключително подходяща за дискусия по теми, касаещи развитието, защото дава синергия между модерен канал и платформа с утвърден имидж. Още от началото са заложени темите – всичко, което дава ключ за увереност и успех в личен и професионален план. Фокусът е не върху жокерите за това какво трябва да правим, а какво да спрем да правим. Защото всички се наясно, че хората на високи позиции, а и не само, имат поведенчески дефицити, а най-актуалните лидерски качества са кураж, дързост и доверие. И така в 257 podcast Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет и протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева започват да говорят за промяна в поведението, което ще спомогне за развитието, като специално поставят акцент, че 7 секунди е времето за нашето първо впечатление пред останалите.

За по-малко от година от проект в полза на хората, търсещи ключ за увереност и успех в личен и професионален план в предизвикателната пандемична реалност, за да се справят с дефицитите, 257 podcast е превпъща в каузата, която променя. Поредицата доби популярност и получи вдъхновяваща обратна връзка, както от бизнес средите, така и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да преосмислят мотивацията и търсят начини да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена. В две поредни години - 2021 и 2022 257 podcast е отличен с PR Приз от БДВО в категорията „Проект на медия“.

Освен на професионалния опит и качества, 257 podcast залага преди всичко на споделения личен пример, който се оказва доказано въздействащ и мотивиращ за слушателите. В двете години от съществуването на подкаста личен опит за проявен кураж, уязвимост, провала като възможност и стъпка към успеха споделят личности от различни сфери – бизнес, предприемачество, изкуство, медицина, спорт и т.н.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.

Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени