Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
49 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА по БНТ на 12 април

Обществената телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното Четиридесет и девето Народно събрание

На 12 април, сряда, Българската национална телевизия ще излъчи първото заседание на новоизбраното Четиридесет и девето Народно събрание. Предаването „49 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ започва в 8:00 ч. пряко в ефира на БНТ 1 и във всички онлайн канали на обществената телевизия.

Кои са новите 240 депутати, кой ще бъде председател на 49-ото Народно събрание, какви са заявките на лидерите на политическите сили и какъв кабинет е възможен – водещата Надя Обретенова ще коментира със своите специални гости в изнесеното студио в парламента, а експертни анализи от политолози очаквайте в студиото на БНТ с водещ Симеон Иванов.

Гледайте предаването „49 ПАРЛАМЕНТ: ФОРМУЛАТА НА ВЛАСТТА“ на 12 април, сряда, от 8:00 ч. в ефира на БНТ 1 и в онлайн каналите на Българската национална телевизия–в новинарския сайт BNTNEWS.BG и обновеното мобилно приложение BNT NEWS, в което потребителите могат да се възползват от опцията за аудио стрийм на БНТ 1. Чрез нея хората с нарушено зрение и тези, които са в движение, могат да слушат на живо ефира на БНТ 1, или да го слушат във фонов режим, докато използват други програми на своите мобилни устройства.

               
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна