Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В 257 podcast:

Теодор Малчев: За да си успешен, не може да си сам

19-годишният Теодор Малчев – съвременен лидер с каузите, зад които застава, но и с успеха, който вече е постигнал от позицията на своята възраст и опит – той е ко-водещият на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

Почти на финалната права от последната си учебна година в Софийската математическа гимназия, Теди е вече приет в три от най-добрите университети в света – Харвард, Йейл и Колумбийския университет. Той е категорично доказателство, че мечтите се сбъдват и че всеки успех зависи от теб самия.

✅ Какви са личните му ценности и примерът, който следва

✅ Кои са важните качества, без които успехът е немислим

✅ В какво вярва

✅ Как бори върховете

✅ Има ли стратегия за справяне с предизвикателствата

✅ Откъде идва личната му мотивация

🎧▶️ Разпределете времето си (ако не знаете как – Теди също има работещо решение) и чуйте отговорите от Теодор Малчев, на чиито предизвикателства пред микрофона отговоря и Катя Василева.

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна