Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Мирела Петкова: Аз съм учител географ и бъдещето на България е в класната ми стая

"Учителят е бил и ще бъде творец, изследовател, вдъхновител, ментор - пример за децата и огледало за тяхната душа. Той е сценаристът, който превръща часовете в приключения, увлича ги в света на науката и предмета, който преподава“. Това казва  Мирела Петкова  - Учител на годината 2023, вдъхновяващ преподавател в столичното 19 СУ "Елин Пелин", ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

Мирела Петкова ще бъде българският представител в 16-ото издание на Проекта за сътрудничество между училищата в рамките на ASEF Classroom Network. Темата е "Водеща промяна: Цифрова трансформация на образованието в ерата на изкуствения интелект". В него ще бъдат представени по 25 страни от Европа и Азия.

✅ Каква е нейната визия за това?

✅ Каква е личната й мотивация да бъде учител – вдъхновител и ментор?

✅ Кои са най-актуалните лидерски качества, които се стремят да развият с колегите в училището по бизнес и предприемачество, където работи.

🎧▶️Отговорите са в 257 podcast.


Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!