Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Как благотворителността ускорява успеха

Елица Баракова – жена с голямо сърце и усмивка, която знае как да вдъхнови и мотивира и да привлече още като нея, за да ускори успеха в промяната в живота на хора и общности чрез развитие на дарителството и социалните инвестиции. Това е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

Елица Баракова ръководи екипа на фондация „Помощ за благотворителността в България“ от 1998 г. с убеденост, че благотворителността е поле не само за утвърдени традиционни дейности, но и за социални иновации. Успешно бори митове като: хората и бизнесът не даряват или фондациите са виновни по рождение. Гледа с оптимизъм към деня, когато ще даряваме на училището, университета или неправителствената организация не защото някой иначе ще умре, а защото това е част от пълноценния начин на живот на всеки гражданин.

🎧▶️Колко трябва да си голям, за да даваш от себе си - слушайте в 257 podcast.

Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени