Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257 podcast:

Йоанна Темелкова: Важно е да открием към какво е насочено нашето щастие

“Много думи могат да бъдат изречени, но е важно да се обръщаме към себе си и към това към което са насочени нашата любов и обич и най-вече да открием към какво е насочено нашето щастие“. Това казва актрисата Йоанна Темелкова, която вълнува и пленява, както със сценичното, така и с екранното си присъствие, но преди всичко с това какъв човек е. Тя е ководещ на Катя Василева в новия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

Йоанна е сред отличените в селекцията на фондация BCause и Forbes „Известните помагат“, заради участието си в много и различни благотворителни кампании и акции като лице, посланик, водещ, организатор. Участва в предоставянето на топъл обяд за възрастни хора, Шаро фест в подкрепа на бездомни кучета, Щедрият Вторник, опазването на околната среда, акции срещу домашното насилие и в подкрепа на жените с рак на гърдата. 

👉 Колко голям трябва да е човек, за да може да мисли освен за себе и за другите и да помага?

👉 Чувства ли се Йоанна Темелкова лидер в това, което прави?

👉 Кои лидерски роли и срещи са й помогнали в развитието на нейния собствен образ като личност?

👉 Какво е куражът за нея?

🎧▶️Отговорите са в новия епизод на 257 podcast

А всички, които харесват актрисата Йоанна Темелкова могат да я гледат заедно с Владимир Михайлов в спектакъла „Аз и ти, преди ние“ на 17 юли на сцената на Sofia Summer Fest


Ако имате въпроси, свързани с личностното и кариерното развитие, не се колебайте и пишете на 257@bnr.bg да потърсим отговорите заедно. Ако пък имате интригуваща история за проявен кураж, преживявания, предизвикателства и решения, които ви движат напред, заповядайте и бъдете следващият ководещ на Катя Василева. Пишете и заповядайте!

Всички епизоди на 257 podcast  можете да откриете:

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна