Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Антоан Бароан: Не вкарвам за първи път на Левски

Антоан Бароан
Снимка: БГНЕС

Ннападателят на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан беше награден за Играч номер 1 на 12-и и 15-и кръг и Футболист на месеца в традиционната анкета на Пресклуб България, предаде БГНЕС.

Последното попадение на Бароан дойде при равенството 1:1 с Левски на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата. „Да, разбира се, да отбележиш гол срещу Левски е забележително. Не ми е първи гол срещу тях – първият беше на Коматево, когато играхме там. Сега беше наистина много вдъхновяващо да реализирам още веднъж срещу тях. Чувството беше неописуемо, още повече, че първоначално попадението не беше зачетено“, коментира французинът гола си на „Герена“.

Относно влиянието на капитана на „жълто-черните“ Ивелин Попов върху отбора и неговото лично представяне, той заяви: „За Ивелин Попов – той е един играч, който допринесе много за отбора, както и за моето развитие. Както в съблекалнята, така и на терена – той е играл за много други отбори, има опит, допринесе за подобряването играта на целия тим, както и на моята“.

Ботев е в подем, като няма загуба в последните си пет мача във всички турнири, класирайки се и за 1/8-финалите в турнира за Купата на България.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна