Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лудогорец II с Делев и Янков завърши 0:0 със Септември

Дубълът на Лудогорец (в бяло) направи 0:0 в София.
Снимка: БТА

Българските национали Спас Делев и Доминик Янков играха като титуляри, а дубълът на Лудогорец (Разград) завърши наравно 0:0 като гост на лидера в класирането на Втора футболна лига Септември (София).

Янков бе заменен в 88-та минута, а Делев игра цял мач и в последните секунди изведе съотборника си Петър Георгиев сам срещу Димитър Шейтанов. Вратарят на Септември отрази удара на нападателя на "орлите" и мачът завърши наравно 0:0.

Септември също създаде две положения в края на мача, но стражът на гостите Пламен Пепеляшев отрази удари с глава на Самб Бадара и Йоан Гаврилов.

Септември е лидер в класирането с 38 точки и пет повече от Спартак (Варна), който завърши наравно 2:2 със Спортист (Своге) през уикенда. Лудогорец II е 13-и с 22 точки от 19 кръга.

Бдин (Видин) пък записа едва четвъртата си победа в шампионата, след като се наложи с 1:0 над Черноморец (Бургас). Единственото попадение за видинчани, което е и едва осмо за отбора в 18 мача, вкара Цветомир Тодоров в 28-та минута.

Така Бдин се отлепи от дъното и вече е предпоследен с точка над Черноморец (Балчик). "Акулите" са 12-и с две точки пред дубъла на Лудогорец.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна