Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенербахче представи Леонардо Бонучи

Бонучи позира с екипа на "фенерите".
Снимка: fenerbahce.org

Капитанът на италианския национален отбор по футбол Леонардо Бонучи подписа договор до края на сезона с турския гранд Фенербахче и беше представен пред медиите в Истанбул. 36-годишният централен защитник идва като свободен агент от германския Унион (Берлин), където прекрати отношенията си преди няколко дни.

Бонучи, който има 12 сезона в Ювентус в два периода, през септември отиде в германския клуб, след като сам обясни като причина липсата на разбирателство с треньора на Старата госпожа Масимилиано Алегри. А по време на краткия си период в германската столица той записа 10 мача, три от които в Шампионската лига, и вкара един гол.

Също така от Фенербахме обявиха, че са постигнали принципно съгласие с Раде Крунич. Босненският полузащитник, който играе за италианския Милан, ще пристигне край Босфора в по-късно днес и в следващите дни трябва да премине медицински тестове и да подпише договора си.

Фенербахче води в турското първенство с 50 точки от 19 мача, а също така продължава и в турнира Лига на Конференциите, където прескочи плейофния кръг заради спечелването на групата си.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени