Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

257 podcast отбелязва третия си рожден ден с епизод, посветен на силата на промяната отвътре

"Отборът на надеждата" и мотивацията на неговите играчи

Спортният мениджър и социален предприемач, създател на националния „Отбор на надеждата“ Виктор Кирков е ководещ на Катя Василева в 140-ия епизод на отличения с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022 257 podcast.

Навръх третия рожден ден на аудиопоредицата за личностно и кариерно развитие с Виктор Кирков излизаме заедно на терена, за да се огледаме  на място за най-важния сектор чрез силата на уязвимостта, куража, емпатията, доверието и триумфа.

През 2011 г. Виктор Кирков създава „Отборът на надеждата“, който всяка година представя България на световни първенства по футбол за хора в неравностойно положение. Проектът наподобява професионален футболен клуб и постига безпрецедентни спортни резултати, като през 2023 година постигна рекордно класиране, влизайки в топ 6 на световното първенство по футбол за бездомни Сакраменто, САЩ. Основната цел на „Отбор на надеждата“ обаче е социалната интеграция на неговите играчи, където успехите са още по-внушителни. Виктор обича да казва, че той и екипът му не помагат на никого, а само създават предпоставки за нуждаещите се, да си помогнат сами. Всичко останало е магия, породена от футболната топка, която има силата да промени целия свят.

🎧 За ето тази движеща сила на промяната отвътре и с един от хората, които я носят избрахме да говорим в епизода, с който 257 podcast.отбелязва своя трети рожден ден.

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в "257 podcastили дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на „257 podcast“ можете да откриете тук:


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени