Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

партньорска публикация
"Малки истории" се завръща през уикенда – всяка неделя от 15:00 ч. по БНТ 1

Социалното токшоу на обществената телевизия с още по-въздействащи лични истории, актуални теми и позитивна енергия за промяна на нагласи

От 18 февруари едно от емблематичните предавания на Българската национална телевизия – „Малки истории“ – ще се излъчва в неделя от 15:00 ч. по БНТ 1.

Екипът на публицистичното социално токшоу ще показва още по-въздействащи лични истории и теми, в които зрителят би припознал себе си и би намерил решение в оплетени житейски ситуации. „Малки истории“ ще показва и добрите примери в живота ни, които вдъхновяват за позитивна промяна и намират подкрепа в обществото. Каузата на предаването е не само да споделя истории, но и да променя човешки съдби. 

Територията на „Малки истории“ са различни етноси, деца в риск, хора в неравностойно положение, както и успели хора, лидери на мнение днес и вдъхновители. 

В делничните дни – понеделник, вторник, сряда и четвъртък от 12:35 ч. по БНТ 1 – се излъчват кратки документални форми на „Малки истории“ с продължителност от 10 минути.

Социалният слот „Малки истории“ поставя началото си в ефира на Българската национална телевизия на 6 декември 2011 г. и бързо печели доверието на зрителите, които виждат в него собствените си съдби, успехи и тревоги, но най-вече своя обществен защитник.

Водеща на „Малки истории“ е Ирен Леви, журналист, писател, отскоро и педагог, изп. продуцент на предаването е Ивелина Димитрова, дългогодишен журналист в БНТ.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна