Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Текпетей се закани на Сервет: Ще видят какво ги чака в Разград

Бърнард Текпетей

„Всичко ще се реши на реванша в Разград.“ Това каза Бърнард Текпетей след нулевото равенство на Лудогорец със Сервет в Швейцария от 1/16-финалите на турнира Лига на конференциите.

„През първото полувреме дадохме всичко от себе си, а след почивката не ни се получиха нещата, но най-важното е, че завършихме наравно“, посочи той.

„За съжаление, не успяхме да създадем достатъчно положения. Има много да подобряваме. Надявам се да го сторим и да бъдем по-силни. По принцип стрелям много, но днес играх по-сигурно. Най-важно е да играем като отбор, а не като индивидуалности. Трябва да сме фокусирани и да си свършим работата у дома“, допълни той, а после бе запитан с кой отбор може да сравни Сервет.

„Не мога да го сторя с Фенербахче, например. Имат си стил на игра и трябва да им отдадем нужното уважение. Когато дойдат в Разград, ще сторим същото, но искаме да продължим към следващата фаза. Научили сме си урока от Андерлехт през миналата година. Това е нова година, нов сезон и повярвайте ми, ще направим всичко възможно да ги елиминираме. Сега сме щастливи, че се връщаме в Разград и когато дойдат при нас, ще видят какво ги чака на нашия стадион.“


По публикацията работи: Георги Димитров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна