Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Какво е "Училище за работа“

Ководещи на Катя Василева в новия епизод от отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022  аудио-поредица 257 са Лора Андонова и Йоанна Джоканова. Всяка от тях е със свой собствен кариерен път и развитие, но и двете с обща философия извън себе си, наречена "Подари време“

Лора е Project Manager в една от водещите дигитални агенции. В свободното си време доброволства и помага на деца, лишени от родителска грижа. Доброволец е във фондация "Подарете книга" вече 10 години и намира смисъл в подаряването на време, организирането на преживявания на децата и помагането им да намерят себе си.

Йоанна пък е психолог. Тази година имам доброволчески рожден ден - 7 години, откакто почти всеки уикенд е при децата, лишени от родителски грижи. От две години работи във фондация "Подарете книга“, защото вярва, че най-важното за децата и хората, по принцип, е да има с кого да споделят и да търсят подкрепа.

Колко е дълъг пътят от „Подарете книга“ до "Училище за работа“ - инициатива в подкрепа на младежи в неравностойно положение да разберат и попаднат в близка до реалната работна среда– за това разказват заедно в257 Лора Андонова и Йоанна Джоканова.

👉 Как функционира „Училище за работа“ и кой може да го посещава?

👉 Какво означава да мислиш отвъд себе си и как се прави?

👉 Как всеки от нас може да помага на децата в нужда да бъдат себе си и да могат да развият потенциала си?

🎧▶️ Отговорите са в новия епизод на 257.

А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна