Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В новия епизод на 257:

Станислава Рашева: "Да виждаш малките неща е ключово в социалната сфера"

Станислава Рашева – председател на УС на фондация „Благотворител“, човек, който влага сърце в каузата за развитие на потенциала на младите хора в България e ководещ на Катя Василева в новия епизод на 257

Вече 20 години фондация „Благотворител“развива и поощрява доброволческата дейност сред младежите, грижи се за изграждане на характера и емоционалната интелигентност сред деца и тийнейджъри, със силен отпечатък и най-дълготраен фокус в подкрепа чрез стипендии на успешни ученици и студенти, лишени от родителска грижа.

✅ Как пътят от дипломиран културолог, радиожурналист, през поезията, която е част от нея я води дотук?

✅ Какво означава човек да влага сърце и да посвещава времето си на работа изцяло в подкрепа на социалнозначими каузи? Какви качества и енергия трябва да имаш?

✅ Как НПО секторът и работата, свързана с каузи за развитие на потенциала на младите хора в България, променят средата?

Отговорите на всички тези въпроси са в новия епизод на на отличената с две награди ПР Приз от БДВО – през 2021 и 2022, както и с приза на TimeHeroes 2023 аудио-поредица 257


А Вашите вдъхновяващи истории от първо лице за силата и позитивизма или пък за провалите, които успявате да превърнете в движеща сила, споделяйте на 257@bnr.bg. Разкажете ги и бъдете следващия ководещ в 257 или дайте предложение за човека и мотиватора, когото бихте искали да чуете. 

Всички епизоди на  можете да откриете тук:




БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна