Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

„Добър вечер, София“ ви казват Боян Бочев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Артистичната Нина Николина

Нина Николина LIVE: Концерт като разказ – за традициите и душевността на българина

На 27 януари Нина Николина ще представи в Sofia Live Club новия си концертен албум "JAZZ & TRADITIONS VOL.2". В двучасовия концерт тя ще изпълни обичаните от публиката песни от първия ѝ концертен албум, песните от новия си албум, както и хит..

публикувано на 20.01.23 в 16:01

Филми, изложби, лекции, постановка… Януари – месецът на Радичков

Филми, изложби, постановка, лекции и нова книга отбелязват завършването на работата по 12 тома събрани съчинения на неподражаемия Йордан Радичков. Серия от събития и непоказвани досега оригинални илюстрации на автора ще обогатят културната..

публикувано на 18.01.23 в 15:44

Последната събота на януари – концерт на рок машините от SEVI

Рок машините от SEVI започват годината с концерт в последната събота на януари, по повод 13-тия си рожден ден. След като през 2022 г. станаха част от артистите на финландската букинг агенция Stahl Entertainment, музикантите се включиха в..

публикувано на 18.01.23 в 14:57
Виктория Григорова с водещия Кристиян Илиев

Виктория Григорова: Волейболът е моята страст

Виктория Григорова – талантлива и успешна волейболистка,   добре позната на мнозина и като риалити герой от телевизионния екран, разказва  в предаването "Добър вечер, София" за спорта, като мотивация и мотивацията в спорта. Израснала е в семейство..

публикувано на 12.12.22 в 15:48

Оперната певица Додо пусна песен в стил рап, за да предаде посланието си

Младата певица Теодора Марчева (Додо)  съчетава в своето изкуство поне няколко музикални жанра – опера, поп и рап. "Аз освен оперна съм и поп певица и когато ми кажат, че това е невъзможно, ами, аз просто не мога да ги разгранича – все едно да..

публикувано на 09.12.22 в 12:38
Предприемачът и инвеститор Стивън Петров(вдясно)  с водещия Кристиян Илиев

Всичко е възможно тук и сега

Стивън Петров е изключително успешен млад строителен предприемач, бизнес консултант и инвеститор. Зад гърба си той има вече над 9 милиона продажби, освен това сам е построил сграда и жъне успехи в този бранш вече много години, въпреки широко..

публикувано на 08.12.22 в 12:59
Мартин Върбанов, Димо Савов, Мария Йорданова и Виктория Стрильова, с водещия Крис Илиев

Млади актьори ще представят предколедно "Бяла приказка" по Валери Петров

В навечерието на 8 декември, в предаването "Добър вечер, София" гостуваха млади актьори-студенти от Куклен театър НАТФИЗ от класа на проф. Константин Каракостов. Това са Мария Йорданова, Виктория Стрильова, Мартин Върбанов и Димо Савов.  Те пренесоха..

публикувано на 07.12.22 в 11:51

Предстои премиера на книгата "Духът на стария град" от Виктор Топалов

Историята на София вдъхновява. Тя има какво да разкаже на всеки. И хората, които я познават и ценят я вплитат в разкази за да я споделят в цялост, да я съхранят за поколенията. Срещаме ви в радиоефира с един от хората, които събират с любов всяко късче..

публикувано на 06.12.22 в 11:13

С най-новия си сингъл "Знак" групата "Innerglow" поема в изненадваща посока

Групата  "Innerglow" представи предпремиерно в предаването „Добър вечер, София“ новата си песен „Знак“. Музикантите разказаха, че тя е нещо много различно от всичко, което групата е създавала в музикален план досега. „След излизането на..

публикувано на 02.12.22 в 16:52

Групата Maze Hunters с нов сингъл и концерт

Александър Иванов (вокал и китара), Дмитрий Военов (бас) и Евгени Обурчков (барабани) - това са момчетата от Maze Hunters, които обединиха таланта си да създават музика от 2018-а година насам. Обединява ги интересът към алтернативната музика от..

публикувано на 02.12.22 в 10:36