Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Добър вечер, София

Патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“

Ние сме с вас от късен следобед до момента, в който се отпуснете удобно вкъщи.

„Добър вечер, София“ ви казват Боян Бочев и Роман Михайлов. Те са вашите гидове в делничната вечер – знаят как да ви разведрят и преведат през софийския трафик.

Слушайте ги всяка делнична вечер от 17 до 20 часа!

Публикации

Hayes & Y

"Hayes & Y" с чисто нов сингъл и предстоящ дебютен албум

Специален гост в предаването "Добър вечер, София" беше Благослав Анастасов, фронтмен на популярната българска група "Hayes & Y", който разказа за току-що излезлия сингъл "Control" , предвестник на дългоочаквания дебютен албум на знаменитата..

публикувано на 11.08.22 в 16:48

За мен е важно да бъда себе си и следвам това, което ми идва отвътре

Втората авторска песен  "The Way You Are" на младата изпълнителка Мария Мирославова – RIA, вече е факт. Певицата разказа за парчето в предаването “Добър вечер, София: “Най- интересното за песента е, че е двуезична . Според мен, това й придава..

публикувано на 11.08.22 в 11:22

Актьорът Калоян Иванов: От децата научавам много неща

Калоян Иванов е млад актьор, но не само. Предстои му режисьорски дебют. Освен това е и настоящ детски диджей . Посветил се е на благородната кауза да работи с деца и да се радва на техните усмивки. Същността на работата му е да организира..

публикувано на 08.08.22 в 17:16

Група Cool Den радва феновете с "Лешояд"

публикувано на 29.07.22 в 16:17
NIYA - специален гост в студиото на Радио София

Певицата NIYA представи в Радио София дебютния си албум “Late on Time”

Изпълнителката NIYA представи пред Радио София дебютния си албум “Late on Time” . В предаването "Добър вечер, София"  тя сподели удовлетворението си от всичко, което е свършено – историите са написани, музиката е готова. „Точно това,..

публикувано на 28.07.22 в 11:04
Водещият Кристиян Илиев и Дамяна Матеева, в студиото на Радио София

Дамяна Матеева: Харесвам испанската култура, заради темперамента и искрените хора

Дамяна Матеева е инструктор по йога и страстен пътешественик. Тя успява да съчетае йогата и пътешествията, с едно пътуване до Испания и по-специално до Майорка, където се намира училището по йога.  Там Дамяна се обучава за втори път. Пред..

публикувано на 27.07.22 в 11:28

Йоана Цекова: Имам още мечти

Йоана Цекова е балерина, преподавател по танци, актриса , позната на публиката както от малкия екран, така и от сцената на Музикалния театър. Тя бе специален гост в "Добър вечер, София", за да си говорим за… лято. Като страстен..

публикувано на 26.07.22 в 16:16
Еди, Теди и водещия Кристиян Илиев

Теди Цветкова и Еди Канхуш. Динамични и дейни - свободни и млади!

Теди Цветкова и Еди Канхуш са изключително дейни млади хора. Двамата са динамични и развиват доста дейности. Теди Цветкова – занимава се с маркетинг и реклама, но се определя и като инфлуесър. Завършила е и журналистика, работила е като..

обновено на 25.07.22 в 16:03

Мария Вълдобрева и Антон Димитрачков - заедно на сцената и в живота

Младата артистична двойка Антон Димитрачков и Мария Вълдобрева, изпълниха радиоефира с позитивно, слънчево настроение. Те са заедно на сцената и в живота. Разкриха ни съвместните си проекти и изяви, една от които е представление по текстове..

публикувано на 22.07.22 в 15:13
Петър Желев и Тодор Ковачев от „Innerglow“

"Innerglow" с концерт на открито този четвъртък

Част от прекрасната група „Innerglow“ гостува в студиото на Радио София. Музикантите разказаха за посещението си в Германия , където са участвали в музикален фестивал (международен лагер) съвместно с групи от Германия и от други европейски..

публикувано на 21.07.22 в 16:37