Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Путин се появи на живо за първи път след 10-дневно отсъствие

| обновено на 16.03.15 в 14:55
Снимка: БГНЕС

След повече от седмица в неизвестност руският президент Владимир Путин се появи на публично място. Това стана по време на неговата среща с президента на Киргизстан Алмазбек Атамбаев.

Двустранната среща се състоя в Санкт Петербург със закъснение от два часа, което само увеличи интереса на журналистите. По време на срещата Владимир Путин не коментира специално своето отсъствие, като реши да опровергае многото писания по негов адрес през последните десетина дни с думите: скучно ще бъде без слухове.

По темата се изказа и президентът на Киргизстан:

Току що Владимир Владимирович ме повози на автомобил по територията на Константиновския дворец. Той не само ходи, но и лично беше зад волана. Казвам това, за да няма повече спекулации, заяви Алмазбек Атамбаев.

10-дневното отсъствие на Владимир Путин породи множество спекулации относно неговото здравословно състояние, които Кремъл старателно опровергаваше. Днес говорителят на руския президент Дмитрий Песков се зарече повече да не коментира тази тема, за да не дава повод за нови слухове.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.