Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици от Враца започват кампания срещу неправилно паркираните автомобили в града

Снимка: Георги Корнейков, БНР

Ученици от Враца започват кампания срещу неправилно паркираните автомобили в града. Младежите ще разлепват стикери по колите нарушители.

Стикери с надпис "Паркирал си неправилно, помисли за нас" ще бъдат залепвани на автомобили във Враца, оставени на неразрешените за целта места. Акцията е на ученическия общински съвет, подкрепена от Община Враца и КАТ, съобщи кметът на Враца Николай Иванов.

Стикерите ще бъдат поставени от младежки отряди от ученици от града. Всички автомобили, паркирали неправилно на тротоари, зелени площи, детски площадки и пешеходни пътеки, ще бъдат облепвани с този стикер. Освен това ще бъдат заснемани и снимките ще бъдат публикувани на сайта на Община Враца. Според врачанския кмет кампанията има своето значение, ще бъде постоянна и няма да бъде свързана със санкции.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.