Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Моторист пострада и при катастрофа във Враца

Снимка: БГНЕС

Моторист е ранен при катастрофа на Оряховското шосе във Враца. Инцидентът е станал по обед, като моторът е бил ударен от микробус, предприел ляв завой и навлязъл в платното на мотора без да се спази предимството. Мъжът, управлявал мотора, е с тежка травма на краката и е транспортиран до Спешния център на врачанската болницата.

Според очевидци, освен отнетото от шофьора на микробуса предимство, причина за катастрофата е и високата скорост, с която се е движел мотористът. За последното денонощие това е втори тежък инцидент с мотор във Врачанско. Вчера следобед загина мъж от Белослатинско, след като се заби в пътна мантинела с мотора си. 

След вчерашния “черен петък”, в който 9 души загинаха при катастрофи, рано тази сутрин в столичния квартал “Дружба” в паркиран бус се блъсна и 44-годишен моторист, който е починал на място. Движението на автобусите в района беше временно ограничено заради инцидента.

Моторист е бил ранен и в Пловдив при катастрофа на Кукленското шосе . Пострадалият е в болница без опасност за живота. Полицията в града издирва и шофьора на лек автомобил, който блъсна дете снощи на ул. Батак. Водачът е избягал от мястото на произшествието, 3-годишното дете е леко пострадало. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Полицията издирва шофьор, блъснал дете, моторист пострада на Кукленско шосе

Полицията издирва водач на автомобил, блъснал дете и напуснал местопроизшествието вчера в Пловдив. Около 23.30 часа било съобщено, че в болница за преглед постъпило 3-годишно момиченце.  Според информацията, час по-рано, на ул. „Батак” детето било ударено..

обновено на 04.07.15 в 11:34

Моторист загина в столичния квартал „Дружба”

44-годишен моторист е загинал на място при инцидент на ул. „Кръстю Пастухов” в столичния квартал „Дружба”. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Инцидентът е станал в 7.30 сутринта. Мъжът е катастрофирал сам. Не са изяснени все..

публикувано на 04.07.15 в 10:14