Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Намерена е втората черна кутия на разбилия се в Русия пътнически самолет

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Намерена е и втората черна кутия на разбилия се в неделя в Русия пътнически самолет, предаде ТАСС. И двете кутии са силно повредени, но по предварителни данни ще може да бъдат разчетени, обясниха от Междудържавния авиационен комитет, базиран в Москва.

Междувременно стана ясно, че самолетът е експлодирал при удара със земята. Той не се е разпаднал във въздуха, нито е имало пожар на борда му, уточни говорителят на Следствения комитет на Руската федерация Светлана Петренко.

Информацията е на БТА.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Издирването в района на катастрофата може да продължи една седмица, тъй като отломки от самолета са разпръснати в радиус от един километър.

В руската Оренбургска област е обявен ден на траур за загиналите 71 души при самолетната катастрофа

Намерена е и втората черна кутия на разбилия се в неделя в Русия пътнически самолет, предаде ТАСС. И двете кутии са силно повредени, но по предварителни данни ще може да бъдат разчетени, обясниха от Правителствения авиационен комитет, базиран в..

обновено на 12.02.18 в 14:17