Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новите групи „ХаХаХа импро клас за начинаещи“ започват на 15 юни

Снимка: hahahaimpro.com
Новите групи „ХаХаХа импро клас за начинаещи“ започват на 15 юни на открито. Актьорите от импровизационната трупа вече 10 години организират свободни класове, в които дават съвети на хора от различни възрасти как да общуват свободно, да изразяват себе си и да не се притесняват да говорят пред непознати или да работят в екип.

Провалите и грешките далеч не са забранени. Напротив - желани са, за да може участниците да се вгледат в тях и да ги надградят.

“Сега излизаме на открито заради ситуацията, при която бяхме известно време. Сега класовете ще ги правим на всякакви места в София, които са на открито - градинки, паркове”, казва актьорът Ивайло Рогозинов.

Продължението на класа ще бъде около един месец, след което може да продължат със същите хора ли да направят нов клас.

Още за летния импровизационен клас на „Хахаха импро театър“ чуйте в звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

България ще бъде представена на "World Paella Day Cup 2024"

За първи път България ще има представител на Световната купа по паеля "World Paella Day Cup 2024" . Научихме от сънародника, който ще ни представял в събитието – Николай Тодоров-Ник, който сподели, че кампанията върви изключително добре, а нейният първи решаваш етап ще приключи на 25 юни. "Досега нещата се движат в желаната посока, гласуването..

публикувано на 20.06.24 в 14:55

Доброволци с достъп до космическия телескоп TESS помагат на астрономията

Българският астроном към NASA и института SETI д-р Веселин Костов е в София и тази вечер ще изнесе лекция, в която ще представи възможностите на космическия телескоп TESS. Ще обясни как може хора, обичащи науката, да използват данните от апарата и да помагат в анализирането им, да допринесат за откриването и изследването на нови екзопланети...

публикувано на 20.06.24 в 14:20

Кюстендил ще бъде домакин на фестивала “Хисарлъка Expеrience 2024“

От 12 до 14 юли, за пореден път Кюстендил ще бъде домакин на фестивала “Хисарлъка Expеrience“. Посетителите могат да се насладят на концерти, изложби, базар за творци със занаятчийски изделия и кулинарни щандове. Пред Радио София събитието представиха Митко и Yana. „Общината реши да инвестира в това начинание, ние също и време, и..

публикувано на 20.06.24 в 13:39
В София има и кътчета като парк

Какво е лятото в София?

Горещините днес напомнят за настъпването на астрономическото лято. Столичани обаче не са единодушни в оценката си за лятото на София. За някои то е непоносимо горещо, за други – прохладно (зависи с кой друг град сравняваш), за трети – шумно и мръсно. Има и нечерногледи – признават, че в столицата има какво да правиш, къде да отидеш,..

публикувано на 20.06.24 в 13:15
Саркис Балтаян

Пианистът Саркис Балтаян - за пътя си от Пловдив до Калифорния

На 22 юни официално ще бъде открит Международния музикален фестивал „Варненско лято“, който е на крачка от 100-годишнината от онези първи летни концерти, поставили началото на фестивала. На пулта пред Симфоничния оркестър на Държавна опера Варна ще бъде главният диригент на Радиооркестъра Константин Илиевски, а солист – българският пианист,..

публикувано на 20.06.24 в 13:02
Денислава Велкова (в средата)

Денислава Велкова: Социалните мрежи са неподозирана сила

Денислава Велкова е млада и талантлива, популярна с качественото съдържание, което споделя в социалните мрежи. Познаваме я и от известен реалити формат. При гостуването ѝ в “Добър вечер, София" тя  сподели своята гледна точка за ползите и вредите в социалните мрежи, за влиянието, което те оказват върху качеството на живот, както и защо и..

публикувано на 20.06.24 в 12:57

Доброволци помагат за летния лагер на десетки украински деца в София

Ситуационен център "Отворени врати" (СЦОВ) продължава да провежда творчески занимания за деца бежанци от Украйна. Той заработи от началото на войната. Организираното училище от I до XI клас е започнало на 15 септември 2022 г. със 100 деца, а сега вече са записани 200 и те учат по учебната програма на родината им, с украински преподаватели,..

публикувано на 20.06.24 в 12:35