Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Теодора Цончева - чувствителните хора изразяват емоциите по-лесно чрез хумора

Българската певица Теодора Цончева (Teddy Bennington), която изгря на музикалната сцена през 2013 г., след като достигна до полуфинал в популярното шоу X Factor, продължи да пише песни и да радва своите фенове в социалните мрежи, дори по време на извънредното положение.

Освен с музикалните си изяви, Теди е известна и като успешен влогър. По време на изолацията, младата жена заложи на хумора в своите онлайн изяви и получи много добри отзиви от последователите си.

„Аз съм изключително чувствителен човек. Емоциите не преминават покрай мен, преживявам всичко дълбоко. Да изпаднем в подобно извънредно положение на изолация беше лошо, но имаше и своите позитиви. Успях да намеря време за себе си, да се вгледам в детайлите, да пиша песни, да творя. Във видеата си залагам на хумора, защото той помага на чувствителните хора като мен да се справят с житейските ситуации по-лесно“, казва певицата.

В края на миналата година, Теди зарадва феновете си с песента „Без грим“, в чийто видео клип участва и поп певецът Тодор Гаджалов. „Home Alone“ пък беше презентирана на 19 март, сякаш в унисон със случващото се. Разбира се, изолацията, пък и който и да е друг по-труден момент, се преживява по-лесно с помощта на музиката.

„Аз слушам много различни жанрове. Дразня се, че хората слагат етикети на музиката. Нямам проблем да си пусна R&B, например Тони Бракстън, след това да слушам по-тежичко рок парче и после да мина на Еминем. За мен това е абсолютно ОК. Понякога си пускам нещо весело и танцувам, друг път залагам на тежка, депресарска и мрачна музика“, допълва още Теодора.

Ако и вие смятате, че хуморът и музиката са в основата на доброто настроение, можете да се забавлявате заедно с Теди в социалните мрежи.
Чуйте още за нейното ежедневие в звуковия файл.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

България генерира 100 000 тона текстилен отпадък годишно

Всички държави-членки на Европейския съюз трябва да въведат задължително разделно събиране на текстилен отпадък от 1 януари 2025 г. За всеки текстилен продукт, който се предлага на пазара, предстои да бъде въведена и еко такса. През последните години се наблюдава увеличаване на потреблението на текстилни артикули и производство на не толкова..

публикувано на 27.06.24 в 15:52
Благовест Георгиев прави изявление преди заседанието на Столичния общински съвет (СОС) на 27 юни 2024 г.

Искане на оставки и напрежение на днешното заседание на Столичния общински съвет

Искане на оставки, напрежение по теми, които са във фокуса на общественото внимание вече няколко седмици и дори месеци - така премина днешното заседание на Столичния общински съвет. Благовест Георгиев, бившият общински съветник от групата на "Продължаваме Промяната - Демократична България" ("Спаси София"), сега независим, излезе с официална..

публикувано на 27.06.24 в 14:56

"Таекуондо Турбо Тийм" се готвят за световното

Преди няколко дни състезатели от клуб "Таекуондо Турбо Тийм" завоюваха бронзов медал и оставиха отлични впечатления на Европейското клубно първенство по таекуондо при юношите. Подробности в предаването "Радиокафе" разказаха треньорът Йордан Господинов и състезателите: Мартин Симеонов - бронзов медалист до 59 кг., Красимир Лилов, завършил на 5-о..

публикувано на 27.06.24 в 14:39
Борис Бонев

Група в СОС иска нови шефове на 6 общински дружества

Общински съветници предложиха конкурси за избор на нови управителни органи на общинските дружества "Топлофикация София ЕАД", Центъра за градска мобилност, "Столичен автотранспорт", "Столичен електротранспорт", "Метрополитен" и "Софинвест" . Съветникът Бойко Димитров от групата ПП-ДБ-Спаси София обясни, че в изготвените доклади е разписана..

публикувано на 27.06.24 в 13:16

Екологията представена чрез театъра

Театралните ателиета, посветени на премиерния това лято спектакъл "лЕКО ЗАКЪСНЕЛИ?" ще дадат възможност на участниците да навлязат в творческия процес на изграждане на театралната игра "лЕКО ЗАКЪСНЕЛИ?", интегрираща в себе си две утвърдени европейски практики. Авторите на спектакъла са Веселин Петров, Иван Станчев и Михаил Сървански. Те ще поканят..

публикувано на 27.06.24 в 12:43

Клуб "Доброносци" - създаден от младежи за младежи

Фондация "За Нашите Деца" дава старт на клуб за младежки активизъм и доброволчество. Клуб "Доброносци" е нов път за развитие на организацията, който води до разширение на дейността и включване на съвсем нови групи от обществото. В него ще участват младежи на възраст от 13 до 19 години от цялата страна, които чрез различни дейности ще подкрепят..

публикувано на 27.06.24 в 12:35