Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Около полунощ

Константин Ковачев гостува с китарата си в Радио София

Константин Ковачев
Снимка: Sofia Singer Songwriter Fest.

В днешното издание на „Настроение с Лили“ гост ще бъде талантливият музикант и автор на песни Константин Ковачев.

В началото на октомври тази година, той спечели второто място в младежкия конкурс на международния фестивал за автори-изпълнители Sofia Singer Songwriter Fest.

Той е на 23 години от София, завършил е СМГ и следва психология. Дълго време живее в чужбина, където започва да пише собствени песни. Изявява се със своята група „Хърс“. За негови музикални идоли посочва Бийтълс и Д2.

Очаквайте Константин Ковачев с живи изпълнения тази вечер в предаването.

То се излъчва всеки четвъртък от 23 часа до 1 след полунощ на честотите на Радио София и онлайн.

Автор и водещ е Лили Друмева.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Музиканти от 10 държави ще участват в третото издание на джаз фестивала "Д-р Емил Илиев“ в Боровец

Музиканти от 10 държави ще участват в третото издание на международния джаз фестивал "Д-р Емил Илиев“ в Боровец през август.  Директорът на фестивала Татяна Илиева обясни: "Фестивалът няма и никога не е имал комерсиална цел. Единствената цел на събитието е много благородна - да се подпомогне развитието на летния планински туризъм в курортния комплекс..

публикувано на 27.06.24 в 10:05

Музикалната кулминация тази седмица е на сцената на Sofia Live Fest

Четвъртото издание на Sofia Live Festival вече „чука на вратата“. От 21 до 23 юни  (този уикенд) на Арена София (Колодрума) в Борисовата градина ще могат да се видят, чуят и снимат изпълнители като американското хип-хоп дуо Atmosphere , магнетичната Selah Sue , нидерландската култова изпълнителка Kovacs , американският диджей и..

публикувано на 18.06.24 в 11:41

Лили Иванова получи огърлие "Златен век"

Лили Иванова получи огърлие "Златен век" от Министерството на културата на концерта си във Велико Търново. То ѝ бе връчено от служебния министър Найден Тодоров за нейните заслуги към българската музика, която, както той посочи, е немислима без нея. Това съобщи БТА. Да бъде човек на концерт на Лили Иванова е като да открие четирилистна..

публикувано на 04.06.24 в 11:24
Funkilicious получиха голямата награда в конкурса „Пролет“

Funkilicious са големите победители в конкурса на БНР за нова българска поп и рок музика "Пролет`24"

Funkilicious получиха голямата награда в категорията "Нова българска поп и рок музика" на конкурса на Българското национално радио за нова българска поп и рок музика "Пролет`24".  Woomb са победителите в категорията "Евросоник ".  Funkilicious спечелиха с песента "Всичко по две" и ще имат възможност да запишат  нова авторска музика във Второ..

публикувано на 03.06.24 в 06:05

Връчват наградите "Музикант на годината"

Тази вечер (31 май) в Първо студио на БНР ще бъдат връчени наградите "Музикант на годината", в пет категории -  Млад музикант на годината, Ансамбъл на годината, Музикален проект на годината и Музикален педагог на годината. "Тази година за първи път в 33-годишната история на допитването решихме да се вслушаме в много слушателски гласове, които..

публикувано на 31.05.24 в 10:05