Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Безплатен диспут по Радио София: 12 участници по темите: Пътища и чист въздух

Първи безплатен диспут по Радио София – в рамките на два часа 12 представители на партии и коалиции, регистрирани за участие в предсрочните избори на 2-ри октомври, ще обсъждат следните теми: "Инфраструктурна и транспортна политика. Мерки за справяне с презастрояването и проблемите с паркирането в столицата, регионите и курортите. Чистота на въздуха".

Водещ на диспута е Константин Лавсов.



Участват:

1-ва част:

☑ Боян Расате - водач на листите - 14 МИР Перник и 25 МИР София - ПП БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ - НД

☑ Войслав Тодоров - 2-ри в листата - 23 МИР София - ПП ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ

☑ Деян Николов - 3-ти в листата - 24 МИР София и 2-ри в листата - 30 МИР Шумен - ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

☑ Денислав Иванов - водач на листата - 17 МИР Пловдив област - ПП ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ

☑ Севина Хаджийска - водач на листата - 12 МИР Монтана и 7-ма в листата - 24 МИР София - ПП БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ЗА ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ (БСДД)

☑ Мария Колева - водач на листите - 23 МИР София и 25 МИР София - ПП ПРАВОТО

2-ра част:

☑ Калоян Паскалев - водач на листата - 16 МИР Пловдив град и 2-ри в листата 17 МИР Пловдив област - ПП БЪЛГАРИЯ НА ТРУДА И РАЗУМА

☑ Симеон Славчев - водач на листата - 23 МИР София - ПП МИР

☑ Иванчо Йотов - водач на листата в 14 МИР Перник - ПП БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

☑ Венцислав Тоцев - водач на листата - 26 МИР София област и 6-ти влистата - 24 МИР София - ПП НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ

☑ Антон Сираков - водач на листата - 23 МИР София и 5-ти в листата - 10 МИР Кюстендил - ПП РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО

☑ Росен Миленов - водач на листите - 10 МИР Кюстендил и 24 МИР София - ПП ДВИЖЕНИЕ НА НЕПАРТИЙНИТЕ КАНДИДАТИ


По публикацията работи: Екип БНР

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Голяма част от българите все още не са решили за кого да гласуват

Два дни преди парламентарните избори на 2 октомври, степента на предвидимост е ниска, тъй като голяма част от гласоподавателите в последния момент ще вземат решение за кого да дадат вота си, каза в предаването „Ритъмът на столицата“ Яница Петкова от "Галъп интернешънъл болкан" . Тя уточни, че няма значителни размествания, които..

публикувано на 30.09.22 в 15:30

Георги Георгиев от Българско национално обединение с интервю в "Битката в София"

На финалната права, дни преди предсрочния вот, поредното безплатно интервю в "Битката в София" по Радио София. Във формата участва Георги Георгиев, който е 2-ри в листата на 25 МИР София от  ПП БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ.

публикувано на 28.09.22 в 15:59

"Битката в София" с Венцислав Ангелов от "Народна партия истината и само истината"

Венцислав Ангелов от "Народна партия истината и само истината" е участник във формата на Радио София - "Битката в София". Безплатното интервю с водача на листата в 25 МИР София е с времетраене от 30 минути. Водещ е Димитър Ганев.

публикувано на 28.09.22 в 13:59

"Битката в София": Безплатно интервю със Симеон Славчев от политическа партия "Мир"

Симеон Славчев, който е водач на листата в 23 МИР София от ПП МИР, участва във формата на Радио София - "Битката в София". В рамките на 30 минути той отговаря на въпроси за приоритетите на формацията, ако партията му прескочи изборната бариера и има свои депутати в бъдещото Народно събрание.

публикувано на 27.09.22 в 16:01

Росен Миленов от партия "Движение на непартийните кандидати" в "Битката в София"

Радио София продължава с безплатните интервюта на лидери на партии и коалиции, кандидати за народни представители. Във формата "Битката в София" днес участва Росен Миленов то ПП ДВИЖЕНИЕ НА НЕПАРТИЙНИТЕ КАНДИДАТИ, водач на листата в 24 МИР София. В рамките на 30 минути той ще развие тезите си за развитието на страната ни след..

публикувано на 27.09.22 в 14:00

"Битката в София": Безплатно интервю с Деница Сидерова от "Атака" по Радио София

Деница Сидерова, която е водач на листата на партия "Атака" в столичния 25 МИР, е поредният участник във формата "Битката в София" по Радио София. В рамките на 30 минути тя отговаря на въпроси, свързани с ангажиментите на партията и приоритетите им за развитието на България. Вижте!

публикувано на 23.09.22 в 16:00

"Битката в София": Интервю с Пламен Пасков от Коалиция "Справедлива България"

В "Битката в София" по Радио София се включва поредният участник в предсрочните парламентарни избори на 2 октомври. Във формата участие взима Пламен Пасков от КП КОАЛИЦИЯ СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ, който е водач на листата в 23 МИР София.

публикувано на 23.09.22 в 14:01