Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ще има ли революция в българската водна топка?

Специален гост в предаването - Любослав Бонев, председател на БФВТ

Снимка: Фейсбук/БФВТ

„Спортна среща“ - предаване за спорта като философия и начин на живот, което предоставя на вниманието на слушателите интересни коментари и мнения за най-значимите спортни събития от изминалата седмица


В предаването от 26 февруари може да чуете:

Специален гост в студиото: Любослав Бонев – председател на Българската федерация по водна топка. С него търсим отговор на въпроса: Ще има ли революция в българската водна топка?

Включване на Роберт Лазаров от Ботевград за квалификацията  на Българския национален отбор по баскетбол срещу Португалия.

Пътешествие до Мексико с Феня и Искра Декало.

Минутите на Иво Иванов.

Разговор с Валентин Маринов за трансформациите в ЦСКА.

Слушайте "Спортна среща" всяка неделя от 16 до 18 часа по Радио София.

По публикацията работи: Спаска Давранова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Второ издание на инициативата "Дрешник с кауза – Second Chance"

За втори пореден път  социалната инициатива "Дрешник с кауза – Second Chance"  на Ротаракт България дава живот на ненужния текстил използван в ежедневието и акцентира върху вредата от изхвърляне на отпадъци вредни за природата. Събитието ще се проведе на 9 май (четвъртък) 2024 г. от 19:00 ч. на бул. "Черни връх" № 51 . Социалнaта..

публикувано на 08.05.24 в 15:27

23-ма души показват лицата си, за да кажат "Не на расизма в Европейския съюз"

До 14 май в Галерия на открито Градска градина – пред Народния театър „Иван Вазов“ е изложена експозицията на колектив „Мулти култи“ - „Не на расизма в Европейския съюз“. Автор на фотосите е Красимир Димитров, който е заснел 23-ма души от 11 държави от Европа, Азия, Африка, Северна и Южна Америка. Сред тях има мигранти, роми, бежанци, артисти,..

публикувано на 08.05.24 в 15:14
Боби Вълчев

Световен рекорд с концерт на свещи ще поставят в пловдивския Античен театър

При последното гостуване в предаването  "Добър вечер, София" джазменът Боби Вълчев разказа за подготовката на с ветовен рекорд, който ще бъде поставен под звуците на музика и запалени 17 хиляди свещи   в Античния театър на град Пловдив. Свещите са напълно безопасни, направени от органични материали, по думите на Боби Вълчев толкова..

публикувано на 08.05.24 в 14:05

Кратки форми на изкуството в пролетното издание на "Джобен фестивал"

От 10 до 12 май, в Ателие „Пластелин“, ще се състои 22-рото издание на „Джобен фестивал“ , в който са включени всички сфери на изкуството. Идеята е на театралния режисьор Светослав Николов, който през 2012 г. създава две кратки театрални постановки, които мисли, че няма как да представи самостоятелно. „Тогава решихме да направим..

публикувано на 08.05.24 в 13:32
Доц. Тодор Ялъмов

Доц. Тодор Ялъмов: Добрата среда е условие за успех в ученето и работата

Бъдещето е на тези професии, които доставят такова удовлетворение на хората , че да са готови да си плащат да ги упражняват. Казват, че академичната общност има свободата да си избере които 18 часа от денонощието си поиска за да си върши ангажиментите. С тези думи между бъдещето и настоящето започна гостуването в БНР-Радио София доц...

публикувано на 08.05.24 в 12:07
Свежи цветя, положени на лобното място на Ани и Явор, които бяха пометени от лека кола на София през май.

Протест в столицата година след смъртта на Ани и Явор на пешеходна пътека

Една година след смъртта на Ани и Явор, чийто живот бе отнет на пешеходната пътека при кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Русе" в София, от Фондация "Ани и Явор: Ключът е любовта" и Инициативен комитет "Заедно срещу безумията по пътищата“ организират протест тази вечер на мястото на инцидента. В знак на съпричастност след трагедията, при..

публикувано на 08.05.24 в 10:11
Диана Русинова

Диана Русинова: Да се възстанови последната законна организация на движение по бул. "Партиарх Евтимий" и "Витоша"!

Някои експерти по движение по пътищата са в потрес от проекта за реорганизация на движението по бул. "Партиарх Евтимий", "Витоша" и "Фритьоф Нансен" . " Не сме против велосипедните алеи и София да се развива като екологично чист град. Не мисля и че по-трудното за някои паркиране назад е проблем. Лошото е, че хора, които дойдоха на власт с..

публикувано на 08.05.24 в 09:16