Радио Варна - другата сцена!

Коледна работилница с Арт Визия и Светлана Йосифова-Михова

| обновено на 20.12.22 в 17:59

21 декември, сряда, Арт салон на Радио Варна, 14.00-16.00 часа

Сдружение за творческа дейност и интеграция "Арт Визия" Ви кани на Коледна творческа работилница. Заповядайте заедно с художника Светлана Йосифова-Михова да претворите коледната магия в цвят и форми върху белия лист. Всички материали за направата на картичките са осигурени.

Светлана Йосифова-Михова е добре позната на варненските деца и младежи. Центърът за изкуства "Арт Визия" работи повече от 15 години, негови възпитаници са носители на безброй престижни награди от конкурси за рисунка в България и чужбина. Организира градски и национални пленери и уъркшопове за деца и младежи с изявени дарби, както и деца в неравностойно положение. Успешно работи с методите на арттерапията при деца и родители за успешно преодоляване на поведенчески реакции и проблеми.

Запленени от изкуството много от възпитаниците на центъра избират пътя на изящните и приложни изкуства и успешно се реализират в сферата на рекламата, дизайна, архитектурата и други творчески направления. Нейни ученици се обучават във Великобритания, Италия, Франция, Нидерландия и други. Центърът подкрепя и подпомага за развитието на пораснали в "Арт-Визия" млади творци и чрез организирането на самостоятелните им изложби и изяви.

Входът е свободен с предварително записване на телефон 0899 822 572 или e-mail: artvision_snc@abv.bg

Приложното ателие се осъществява с подкрепата на Национален фонд "Култура" към Министерство на културата.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!