Радио Варна - другата сцена!

Д-р Людмила Емилова представя новата си книга на 26 април в концертното студио на РАДИО ВАРНА

| обновено на 24.04.23 в 16:01

Книгата "ГЛАДНАТА  РЕВОЛЮЦИЯ на д-р Емилова" ще бъде представена на 26 април 2023 г., сряда, от 18 часа в концертното студио на РАДИО ВАРНА.

 Това е книга за метода на лечебното гладуване и ефекта от него, за спасените с плод и чай, някои от които медицината е отписала или им е дала срок .. на живота.

"Насила добро не можеш да направиш" казва често д-р Емилова и винаги приема всяка покана да говори, да разяснява - в нощен блок в един часа след полунощ, в сутрешен от седем с изгрева и по всяко време през деня - апостолска мисия вече 30 години. Защото д-р Емилова знае и може да научи всекиго какво и как да прави, за да е здрав, но не може вместо него да го направи. Сам трябва да изминеш пътя си. И над петдест хиляди души са потърсили при нея учител, потърсили са спасение и лечение, след като други лекари са им отсъдили обреченост. Д-р Емилова казва, че над 95% от пациентите, които са и се доверили,  успяват да си върнат здравето и радостта от живота.

Книгата "ГЛАДНАТА  РЕВОЛЮЦИЯ на д-р Емилова" представя историите, съдбите на хора, които може би най-много са се съмнявали, че лечебното гладуване ще им помогне, на които им е било особено трудно заради естеството на диагнозите, но и които са имали най-много упорство, надежда и кураж. На тези хора може да се вярва и те могат да бъдат полезни с опита си от лично преживяното.

В книгата Милена Попова - журналист, създател и автор на сп. "Ева", е събрала  25 интервюта - не, откровения на отписани, безнадеждни пациенти, превъзмогнали болките и  станали вече експерти в оцеляването, интервюта с други лекари, с чужденци и със семейства, забравили колко грубо звучи и боли да те сочат като "бездетен".

"ГЛАДНАТА  РЕВОЛЮЦИЯ на д-р Емилова" е издание на "Зелената ябълка", автор е Милена Попова, редактор - Ваня Шекерова и дизайн - Биляна Савова.

Ако не можете да присъствате, книгата може да поръчате в онлайн магазина на издателство Сиела: https://www.ciela.com/gladnata-revoljucija-na-d-r-emilova…
Или на телефона на  "Клиника д-р Емилова" : 0888 951 288


По публикацията работи: Галена Ковчазова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия