Радио Варна - другата сцена!

Мери представя албума „Продължавай да мечтаеш" с бутиков концерт във Варна

| обновено на 09.11.23 в 16:34

16 ноември, четвъртък, Концертното студио на Радио Варна от 19.00 часа

Мария Мутафчиева ще представи своя самостоятелен албум „Продължавай да мечтаеш“ с поредица от романтични концерти за китара и глас в Стара Загора, Варна и Пловдив: на 14 ноември 2023 (вторник), от 19:00, в Арт фоайето на БНР Стара Загора; на 16 ноември 2023 (четвъртък), от 19:00, в Концертното студио на БНР Варна; на 17 ноември 2023 (петък), от 19:00, в Първо студио на БНР Пловдив.

На сцената с Мери ще бъде китаристът на Мери Бойс Бенд – Мирослав Мутафчиев. Акустично ще прозвучат любими песни на групата от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“, „Дългият път към дома“ и „Щастливи дни“, както и вълшебните сингли от албума „Продължавай да мечтаеш“. Ще споделим „Нежната тайна“, ще подредим „Парчета от мозайка“, ще предизвикваме „Говори ми“, ще прошепнем „Остани“…

„Имам невероятни приятели във Варна! Изкарваме части от летата си заедно. С Мери Бойс Бенд не сме свирили скоро в града – май някъде от концерта си в Летния театър през 2018-та. От тогава изтече доста вода и много музика. С БНР Варна ме свързват много спомени, чудесните хора, които работят там и един незабравим, изключително успешен акустичен концерт в края на февруари 2020, отново в това Концертно студио, което ще огласим и сега. Избрах да представя първия си самостоятелен албум именно там, заради професионализма и приятната атмосфера. „Продължавай да мечтаеш“ ще си пожелаем с всички, които споделят с мен и Миро вечерта на 16-ти ноември! И няма никакво значение, че идва есента… Лятото в нас никога не си отива!“ споделя Мария Мутафчиева.

* Местата в Концертното студио са ограничени и препоръчваме да си вземете билети навреме! Цената им на предварителна продажба е 30 лв., а в деня на концерта - 40 лв. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно, без право на седящо място.

Билети ще намерите в мрежата на Eventim и в Grabo 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!